Wpis z mikrobloga

No tak, poznajesz całkowicie obcą ci babę na tinderze, masz po nią pojechać autem, zawieźć do restauracji, opłacić jej jedzenie a najlepiej jakieś kręgle, kino albo bilard, zabawiać przez 2 godziny, odwieźć ją do domu i może da ci całusa w policzek, a potem otworzy tindera i odpisze 10 innym facetom i umówi się z nimi na kolejne fajne wieczory xdd

To nie są te czasy, gdzie Anetka miała do wyboru jednego albo dwóch Marianów i można było faktycznie się postarać bo były dużo większe szanse i nie czułeś się jak frajer

#przegryw #tinder #zwiazki
Handstander12 - No tak, poznajesz całkowicie obcą ci babę na tinderze, masz po nią po...

źródło: 1000092845

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 263
@remlezar: apel do facetów zeby nie byli frajerami i jak już im się uda spotkać z babą przez neta to max to spacer i kawa na wynos
Jak ktoś jest warty uwagi to tyle wystarczy. Obiad to można komuś postawić na kolejnych spotkaniach jak już widać że coś z tego będzie
  • Odpowiedz
Jako zwykły chłop nie masz nic do zaoferowania, ani żadnej karty przetargowej, a jako atrakcyjny chłop wystarczy że po prostu istniejesz

@Fala_Magnezu: dlatego tym bardziej nie ma co stawiac obiadu jako normik lub brzydal bo i tak nic z tego nie bedziesz mial (czyt. nie zaruchasz)
  • Odpowiedz
apel do facetów zeby nie byli frajerami i jak już im się uda spotkać z babą przez neta to max to spacer i kawa na wynos

@Handstander12: możesz sobie apelować, do armii frajerów którym mózg s----a zalała to i tak nie dotrze
  • Odpowiedz
@Handstander12: c---a tam, nie ma znaczenie to płacenie xd. Jak zaczynałem z tinderem to zaprosiłem laske na drinki, później bilard itp. Fajnie bawiliśmy się 4h razem, a na drugi dzień dostałem wiadomość, że nie było chemii. Spoko, nie musi być. Na wielu innych randkach mówiłem, że każdy płaci za siebie a później i tak były kolejne randki albo nawet grzmocenie na pierwszej. Liczy się tylko czy spodobasz się kobiecie, to
  • Odpowiedz
@Handstander12: Ale mi się marzy żeby łysy z Polsatu przypadkowo zaprosił jakiegoś wygadanego blackpillowca i usłyszał kilka słów o tym jak realnie wygląda dziś rynek matrymonialny, bo chłop ewidentnie żyje przeszłością.
  • Odpowiedz
@Handstander12 Kuźwa, ten łysy okularnik (wbrew pozorom to ważne w tym watku), ekspert od randek, ktory jak to zwykle bywa, dopiero się dowiaduje o czymś co trwa juz od dobrych 10 lat. XD
To pokolenie ie musi po prostu wymrzeć, zeby coś się w tym społeczeństwie zmieniło.
  • Odpowiedz