Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Przy okazji też prośba o radę. Mam łącze 300/300, stały, publiczny adres i generalnie zero problemów z lokalnym operatorem (support działa do 15:30 i byłby to problem gdyby nie fakt, że już chyba ze 4-5 lat nie trafiła się żadna awaria i przerwa w dostawie neta). Jedyna kwestia to cena, trochę powyżej 90zł/msc. Z tego co widzę Moico ma praktycznie to samo, ale już łącze 1000/1000. Warto zastanowić się nad zmianą czy jednak trzymać się zasady "szanuj operatora swego, mogłeś mieć gorszego"?
Czynnikiem decydującym miałaby być "oszczędność", a w zasadzie świadomość, że nie przepłacam za łącze w stosunku do konkurencji (300mbps vs 1000mbps), ale