Aktywne Wpisy

hotshops_pl +599
Hej #wykop rozdajemy #lego
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
Z okazji tego #blackfriday robimy #rozdajo
Rozdajemy Prom kosmiczny LEGO 31134
HotShops.pl
źródło: Lego rozdajo
Pobierz
Co oprócz kapusty i cebuli do farszu można dodać? Bo grzyby to wiem....
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
#gotujzwykopem #jedzzwykopem #pytaniedoeksperta
źródło: temp_file5012146185914371200
Pobierz

Czy wy dziewczyny odważyłybyście się powiedzieć do koleżanek w pracy "bo wiesz mój pan, mnie raz w tygodniu zabiera na kolację"?
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
@heniek_8: jakich faktów? Gość się ośmiesza i poniża mówiąc "moja pani" a ty szukasz "faktów"
@markaron: faktem który ciebie dotyczy byłoby gdyby np. ci coś realnego odbierał poprzez swój cuckoldyzm
np. musiałbyś mu przynosić drugie śniadanie do pracy, bo jego księżniczka nie jest stworzona do takiej ciężkiej pracy
natomiast za same słowa, typu "moja pani" to tylko ty się obruszasz a on to może mieć w dupie, bo to czy on się poniża czy
@czescmampytanie: nigdy nie zrozumiem nazywania swojego partnera/partnerki per stara/stary. a najgorzej ze potrafi tak mowic pokolenie ktore jeszcze 20-25 lat temu mowilo moja stara/moj stary na mame/tate. tragedia. sluchajacy tych ludzi zastanawiam sie czy oni pukaja wlasnych rodzicow
@heniek_8: aha, czyli skomentowanie czegoś co mnie śmieszy świadczy o tym, że cierpie xd.
@Chlebogryzarka: wy to macie nasrane pod kopułą, zluzuj poślady, to tylko portal ze śmiesznymi obrazkami :P
@markaron: mam ciut wincyj niż 20 lat. I taką komunikację stosuję zarówno ja, jak i ojciec mojej pani, gdy pyta na grylu rodzinnym co jej pan zje. Do pewnych rzeczy widać trzeba dojrzeć.
Kobieta co prawda nie mówi "mój pan", bo tak się nigdy nie przyjęło, i tyle.
A Ty się zesrałeś.
@czescmampytanie: no jak to dlaczego? bo jest mokro, lepi się, jest niewygodnie - to nie jest tak że będę celowo narażać się na niewygody żeby ktoś mnie krytykował - wręcz przeciwnie, robię tak żeby mi było wygodnie
@markaron: "cierpisz" oczywiście w cudzysłowie, tak że ty bardziej się zastanawiasz nad tym i rozgryzasz niż ten ziomek który tak powiedział i już o tym zapomniał
@Maly_Jasio: xd
@heniek_8: Brzmisz jak ukryty simp/cuckold
@Coopshtyl:
im bardziej ktoś mnie próbuje zawstydzać, zmusić żebym się podporządkował do narracji wykopu, nie wychylał z szeregu "twardzieli" (ustnych), tym bardziej budzi się we mnie przekora
może to kwestia autystycznego charakteru, a może dlatego że moja pani kazała mi tak się zachowywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)