Wpis z mikrobloga

jakich faktów? Gość się ośmiesza i poniża mówiąc "moja pani" a ty szukasz "faktów"

@markaron: faktem który ciebie dotyczy byłoby gdyby np. ci coś realnego odbierał poprzez swój cuckoldyzm
np. musiałbyś mu przynosić drugie śniadanie do pracy, bo jego księżniczka nie jest stworzona do takiej ciężkiej pracy

natomiast za same słowa, typu "moja pani" to tylko ty się obruszasz a on to może mieć w dupie, bo to czy on się poniża czy
  • Odpowiedz
baby takich cuckoldów mówią potem o nich per "mój stary"

@czescmampytanie: nigdy nie zrozumiem nazywania swojego partnera/partnerki per stara/stary. a najgorzej ze potrafi tak mowic pokolenie ktore jeszcze 20-25 lat temu mowilo moja stara/moj stary na mame/tate. tragedia. sluchajacy tych ludzi zastanawiam sie czy oni pukaja wlasnych rodzicow
  • Odpowiedz
  • 3
to ty cierpisz, nie on

@heniek_8: aha, czyli skomentowanie czegoś co mnie śmieszy świadczy o tym, że cierpie xd.

xD oh nie co za poniżenie. Rozumiem, ze juz cały tydzień masz do wywalenia do kosza bo tak cie to obruszylo i zdemolowało psychicznie?

@Chlebogryzarka: wy to macie nasrane pod kopułą, zluzuj poślady, to tylko portal ze śmiesznymi obrazkami :P
  • Odpowiedz
"a mojej pani to się podoba". "Mojej pani"? xd

Czy wy dziewczyny odważyłybyście się powiedzieć do koleżanek w pracy "bo wiesz mój pan, mnie raz w tygodniu zabiera na kolację"?

@markaron: mam ciut wincyj niż 20 lat. I taką komunikację stosuję zarówno ja, jak i ojciec mojej pani, gdy pyta na grylu rodzinnym co jej pan zje. Do pewnych rzeczy widać trzeba dojrzeć.
  • Odpowiedz
@markaron: "Moja pani" to miłe słowa. Swiadczy o tym, że facet kocha swoją kobietę i na pewno ze wzajemnością.

Kobieta co prawda nie mówi "mój pan", bo tak się nigdy nie przyjęło, i tyle.

A Ty się zesrałeś.
  • Odpowiedz
to czemu nie latasz po ulicy w obsranych gaciach skoro masz w dupie opinie otoczenia na twój temat?

@czescmampytanie: no jak to dlaczego? bo jest mokro, lepi się, jest niewygodnie - to nie jest tak że będę celowo narażać się na niewygody żeby ktoś mnie krytykował - wręcz przeciwnie, robię tak żeby mi było wygodnie
  • Odpowiedz
aha, czyli skomentowanie czegoś co mnie śmieszy świadczy o tym, że cierpie xd.

@markaron: "cierpisz" oczywiście w cudzysłowie, tak że ty bardziej się zastanawiasz nad tym i rozgryzasz niż ten ziomek który tak powiedział i już o tym zapomniał
  • Odpowiedz
to są tylko słowa, a ty przeżywasz jakby coś w sferze faktów to zmieniało

a już w twoim życiu nie zmienia to nic na pewno

może nawet mówić "moja królowa" w pracy, a w domu ją n---------ć i co zrobisz

@heniek_8: Brzmisz jak ukryty simp/cuckold
  • Odpowiedz
Brzmisz jak ukryty simp/cuckold

@Coopshtyl:
im bardziej ktoś mnie próbuje zawstydzać, zmusić żebym się podporządkował do narracji wykopu, nie wychylał z szeregu "twardzieli" (ustnych), tym bardziej budzi się we mnie przekora
może to kwestia autystycznego charakteru, a może dlatego że moja pani kazała mi tak się zachowywać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz