Aktywne Wpisy

uncle_freddie +397
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +231
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#lekarski #lekarz #medycyna
Komentarz usunięty przez autora
Rezydentura to jest powyzej 10k brutto - Za samą podstawę. te kwoty 25k brutto wziąlem od samych rezydwntow ktorzy to sami ochoczo wklejali swoje zarobki w jednym z poprzednich postow o zarobkach rezydentow. Oni juz tak odklejeni sa, ze wysylali screeny przelewow na konto w kwocie 14k. 14k na
@MichuTop: bo osoby po 40 z których się śmiejesz już miały w życiu swoim albo swoich rodziców do czynienia więcej z lekarzem niż Ty co miałeś maks paluszek złamany i wiedzą że dzięki tym ludziom nie tyle mają komfort w życiu co niekiedy dosłownie życie ...
@jerry-snow: warren buffet twierdzi, ze istniej walka klas i on wygrywa a jakis prol z kraju 3ciego swiata (nie bede pisal dalej bo znowu nie che mi sie uzerac z homoseksualistami z moderacji) mysli ze jest inaczej xD
@Adolf_HODLer: te 300h to dzielisz na ile etatow ? 5 czy 6 roznych praktyk ?
2, rzadko 3. Za siedzenie w aucie przecież nikt nie płaci. ¯\(ツ)/¯
Więc przestań pierdzielic jak ciężko zostać lekarzem
@Adolf_HODLer: Identycznie jak ktoś wybiera karierę naukową tylko jeszcze mniej zarabia czyli porównanie z d--y wzięte.
@MichuTop: Mnie zaś bawi, jak wykopki nie rozumieją dwóch rzeczy:
- im mniej danych specjalistów,
Finansowo lepiej od sredniej wielokrotnie. Lekarzom najprościej wydaje się, że mieli ciężko, bo zwyczajnie niczego innego w życiu nie doświadczyli – jeśli chodzi o naukę czy pracę.
Słyszę od brata: „Ale ja muszę się ciągle dokształcać, muszę pracować na nocki…”
Na to odpowiadam: a dobry mechanik się nie dokształca? A strażak nie robi