Wpis z mikrobloga

Człowiek w takich chwilach czuje się jak totalny odpad. Ludzie kończą szkołę, idą do pracy i mają wypłaty. Jeden więcej, drugi mniej, ale mają. Zachcianka na nowy telefon, lub konsolę? Proszę bardzo. Prezent dla dziewczyny? Załatwione. A ja? Wieczna bieda i mnogie, powielające się guzy w prezencie. Pewnie napiszecie, to po co chodzisz do maka. Chodzę, bo siedząc z kawą pomiędzy ludźmi czuję się jak normalny człowiek z pieniędzmi. Wiem, głupie, ale tak jest. Zaczynam rozumieć telemarka dlaczego kroił frajerów na blika. On, jako wieloletni rencista też wie, co to bieda i chociaż przez chwilę chciał mieć pieniądze. Nie popieram, ale rozumiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #neet
dziobnij2 - Człowiek w takich chwilach czuje się jak totalny odpad. Ludzie kończą szk...

źródło: image

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dziobnij2: śmieszą mnie określenia "kroił frajerów" czyli ludzi z kasą przez tych zaradnych gołodupców. Pytanie kto frajer, czy ten co potrafi zarobić czy ten co musi kraść
  • Odpowiedz
A ja? Wieczna bieda i mnogie, powielające się guzy w prezencie. Pewnie napiszecie, to po co chodzisz do maka. Chodzę, bo siedząc z kawą pomiędzy ludźmi czuję się jak normalny c

@dziobnij2: Skill issue
  • Odpowiedz