Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego narzekanie na korzystanie z telefonów na siłowni jest przesadzone?
Skąd ostatnio takie narzekanie na wykopie na ludzi "siedzących na telefonie 10 minut między seriami i zajmującymi sprzęt". Aż się przyjarzałem ćwiczącym u siebie na sieciówce i nic takiego nie zauważyłem, najdłużej sprzęt zajmują trójboiści typu 3 powtórzenia na przysiad i potem 7 minut przerwy xD, ale racków jest dużo, więc mi to nie przeszkadza, czasem jacyś zaawansowani sobie dłużej pogadają ze sobą między seriami, a reszta co do zasady ciśnie krótkie przerwy, żeby jak najszybciej mieć z głowy trening, nawet bym powiedział, że widzę tendencję w drugą stronę, jak czasem z kimś ćwiczę na zmianę na jakiejś maszynie, to z reguły robimy 1 seria moja, 2 serie ich np. na jakiejś suwnicy, no nie widzę tego niby nadużywania smartfonów, to jakiś importowany mem z zagranicy?

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: a co mam robic miedzy seriami bo nie rozumiem? jak slucham audiobooka to nie gapie sie w telefon ale przy podcatsach czesto sparwdzam i odpowiadam na mejle itp bo mi czas szybciej leci niz gapic sie lusterko czy na jakis chlopow!
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja widziałem jak na bieżni oglądają tik toki czy inne kilku sekundowe filmy. Ja akurat jestem chory i zamiast na telefon rozglądam się co ludzie robią, oglądam ładne kobitki i zerkam na zegarek naścienny ile czasu minęło.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja mam PB na klate 170kg i nikt nigdy mi nie zwrócił uwagi o korzystanie z telefonu między seriami, a robię to zawsze. Chyba od jakiegoś wyniku już można ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • Odpowiedz