Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
SaintWykopek +744
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Lata mijają, a ludzie dalej łykają "historie", które oczywiście dziennikarze autentycznie badają. Żadnych clickbaitów i generowania ruchu pod reklamy, sama prawda.
Jeśli facet zarabia 30k/ miesiąc i w domu woli mieć uśmiechniętą kobietę która opiekuje się dziećmi i domem, a w wolnych chwilach leży i pachnie zamiast zasuwać w warzywniaku u janusza za minimalną to
@kossok: no ciekawe który kolorowy będzie jej opłacać mieszkanie, treningi, celebrowanie posiłków czy rozwój osobisty xD
@vVXVv: Ja znam historię gdzie stomatolog oplacił julce studia stomat. i utrzymanie, poźniej zbudował dla niej gabinet, wyposażył za grube bańki, po czym julka powiedziała, że ona nie chce juz grzebać w zębach, "bo się brzydzi".
@Sanremu: i w tym miejscu twoja wersja się sypie.
Komentarz usunięty przez autora