Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +9
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@czlowiek_czlowiekowi_czlowiekiem: propagacja ustawień dns trochę trwa, od kilku do kilkudziesięciu godzin
@BooB: nie muszą się logować do dashboardu Cloudflare, wystarczy że zmienia u hosta ale to trwa do kilkudziesięciu godzin zanim ustawienia dns się zaktualizują
@SoundsGoodMan: wykop najwiekszym graczem, wow
A ja na swojej pracuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SoundsGoodMan: a guglowe można jeszcze kopnąć ręcznie, żeby domene odświeżyłī.
https://developers.google.com/speed/public-dns/cache?hl=pl
@podjad3k: który wpływa na czas propagacji zmian w DNS, więc o co ci tak na prawdę chodzi?
Po pierwsze nie wiesz ile awaria potrwa, po drugie to tracisz np. ochronę przed botami itp.
Po trzecie jak masz np. dynamiczną infrastrukturę to i external-dns który ustawia wpisy za pomocą api to średnio to zadziała. Moi wszyscy klienci dzisiaj zdecydowali, że nie robią nic mimo, że domeny rejestrowane gdzie indziej i mogli zmienić DNS. Poza tym DNS działało,