Wpis z mikrobloga

Koleżanka od paru lat namawia mnie na związek ze swoim kolegą. Argumentuje że ja jego matka mamy tą samą chorobę i powinnam z nim być.
Chłop ma tłuste włosy, nie patrzy w oczy, oddycha ustami, ma braki w uzębienie, łazi krzywo i cigle macha łapami.
Mówi że potrzebuję ślubu bo chce gdzieś mieszkać i by zameldowany, cigle narzeka że ma biednych rodziców.
Pytany o plany na życie mówi że jakoś ma przelciec i nie chce dzieci.
Cigle do mnie przychodzi i pytany po co przyszedł mówi że zaraz mi coś powie ale w sumie nie mówi i chce iść na spacer. Opowiada jaki jest zaradny bo z kolegami w górach już mieli go zrzucić w przepaść alw się nie dał i to jest przygoda.
Jeszcze nigdy mnie nie zaprosił na randkę i mam mu kupić buty i garnitur do ślubu bo nawet tego nie ma.
#rodzina #przegryw

Brać ślub z podejrzanym typem którego podsuwa mi kuzynka która jest felerna?

• Tak, jakby co zaraz się rozwiedziesz 44.3% (31)
  • Nie, to podstęp 55.7% (39)

Oddanych głosów: 70

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czesterek to w końcu koleżanka czy kuzynka?
Odpowiadam na bait, ale jaki niby profit ma być dla panny młodej z tego, że ma tę samą chorobę co przyszła teściowa?
  • Odpowiedz
  • 1
@ratty: No widzisz bo ta kuzynka to od 12 roku życia nosi protezę zębów i mi zazdrości że jestem ładna i chce mi zepsuć życie a sama mówi że nie zwiąże się z lekarzem bo on ma tylko samochód. Albo ja pogonili z domu gdzoe był ładny i drogi obraz. Ona mi zazdrości że ja będę mieć lepszego chłopa niż ona i dlatego mi podsuwa g---o. Myśli że jak całe
  • Odpowiedz
  • 4
@zazdrosny: Decyzja podjęta. Zadzwoniłam po nocy do jego rodziców na prowincji i powiedziałam żeby zabierali niedorozwoja i żeby już nie przychodził bo inaczej na policję zadzwonię.
  • Odpowiedz