Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +225
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +21
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

#samochodoza #samochody #wroclaw #krakow #warszawa
No to wlasnie ten wspolny mianownik, w dyskusji ktora probujesz rozpoczac, stanowi najwiekszy problem.
Natomiast w Gdańsku już bez samochodu ciężko żyć. Odległość 5 km komunikacją możesz pokonywać nawet ponad godzinę, bo autobus miał opóźnienie i nie zdążyłeś przesiąść się na tramwaj, a tramwaj wiezie cię na około. Samochodem 15-20 minut przy standardowych korkach.
Jak ci przyjdzie jechac z piwnika ponurego na ananasowa ponad 1.5h komunikacja, gdzie autem zrobisz to w 40min, to juz troche perspektywa sie zmienia.
Jak bedziesz mial prace taka, ze z domu jedziesz raz tu, raz tam, a na trzeci dzien jeszcze gdzies indziej, to tez roznie moze z
Przy użyciu komunikacji miejskiej jest to co najmniej problematyczne.
Mamy listopad, jeżdżę do pracy rowerem bo jest to dla mnie oszczędność czasu. Dodatkowo robię formę i można zjeść więcej ^^
@mateo2111: hehe
@mateo2111: większość ludzi nie mieszka w miastach wojewódzkich. mam nadzieję że pomogłem.
Tak, każda sytuacja jest indywidualna - jeśli czyjś rytm dnia wiąże się codziennie z byciem w innym miejscu to nie ta sama sytuacja co ktoś, kto w 80%-90% przypadków jeździ dzień w dzień w te same miejsca. Zdziwić się tylko można, kiedy okazuje się, że
@mateo2111: Już myślałem, że wymienisz jakąś Warszawę albo Gdynię ale Wrocław? XD
Jeżeli nie mieszkasz pod Dominikańskim albo Grunwaldzkim to machający papaj. Nigdy nie wiesz kiedy i co przyjedzie i ile będzie jechać i czy się w trakcie jazdy nie wykolei.