Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

#samochodoza #samochody #wroclaw #krakow #warszawa
- strata czasu,
- smród,
- niesolidność.
Do tego ludzie bywają często nieuprzejmi. Od lat nie jeżdżę komunikacją mimo mieszkania w dużym mieście. Jeśli nie mogę jechać autem, korzystam z taksówki.
@PokemonowyRambo: XDD
@reaction_c: same here. Ja np uwielbialen ciskac komunikacja, wyjmowalem czytnik i ksiazki znikaly w mgnieniu oka.
Niestety uciazliwosc mpk we wrocku gdzie mieszkam, ostatecznie odrzucila mnie na tyle, ze przesiadlem sie na auto daily.
Kiedy ostatnio byłeś w górach, albo chociażby na grzybach?
@mateo2111: Bo tak jest. Auto staje się problemem tylko (i tylko wtedy) gdy mieszkasz w mieście i masz dobry dojazd do pracy (albo w ogóle na piechotę) i nie masz miejsca parkingowego. W każdym innym scenariuszu jest to ogromne ułatwienie. Wychowywałem się w rodzinie bez auta w małej miejscowości (ratowała nas regularna linia autobusowa do dużego miasta) i sam
To ja i właśnie samochód jest dla mnie "problemem". Korzystam z niego tylko jak mam kogoś lub coś przewieźć, inaczej to wolę jechać komunikacją miejską. Komunikacja miejska w Warszawie to jest raczej 9/10 w skali świata, żula już dawno nie spotkałem, a pogoda to nie jest dla mnie
Każdy za to wspomina, że warto zrobic prawo jazdy. Samochód nie jest potrzebny
Teraz mieszkając w małym mieście, będąc w starszym wieku ze znajomymi porozjeżdżanymi po całej Polsce, bez auta jak