Wpis z mikrobloga

Ciekawe jak bardzo słabą sprzedaż ubrań musi mieć Step Records, że ubrania Patriotic będzie można kupić w biedronce? xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pamiętam, że w czasach jak chodziłem do gimnazjum spora część ludzi nawet chciała mieć ich ciuchy i były dość drogie dla większości osób jak na ówczesne realia. #ubierajsiezwykopem #nostalgia #modameska #streetwear #rap #muzyka #biedronka
Cztero0404 - Ciekawe jak bardzo słabą sprzedaż ubrań musi mieć Step Records, że ubran...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-07_170725_issuu.com

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
to chyba chodziłeś do gimnazjum rok temu bo nikt normalny nie kojarzy tej marki ani tergo pędzla który jest modelem

@Jestem_Tutaj: Zapewne tak jest, jeśli siebie stawiasz w pozycji tego normalnego ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cztero0404: @Ekrad @curiousboi
Już kiedyś wypowiadałem się tu propo diamante w biedronce.
To nie beda ciuchy marki Patriotic, to beda ciuchy biedronki, jakieś tanie gówna z bangladeshu z ich logo.
Przygarneli hajs za logo i tyle, nie ma co ich porównywać do szytych w polskich szwalniach ubrań, oficjalnej linii diamante czy patriotic, bo w polsce samo usługa szycia bluzy to jakies 40zł plus VAT
  • Odpowiedz
  • 1
To nie beda ciuchy marki Patriotic, to beda ciuchy biedronki, jakieś tanie gówna z bangladeshu z ich logo.

@Darknes17: Tylko, że tutaj jest jeden podstawy problem z tym co piszesz. Te marki wszystkie już 10-15 lat temu potrafiły szyć swoje ubrania w krajach taniej siły roboczej te same ubrania które kupowałeś w skateshopach a skąd to wiem? Bo trochę tych ciuchów kiedyś nawet sam miałem. Sokół na przykład wciskał ludziom
  • Odpowiedz
@Cztero0404: A to z Prosto to jestem w stanie uwierzyć, Polska jest 100 lat za chińczykami, stare janusze tylko panie grażynki na akord potrafią ganiać batem a nie inwestować w technologie.
Ostatnio ta sama imba była z WK, Bo prości ludzie nie potrafią zrozumieć, że w polsce jest raptem jeden poteżny zakład który produkuje produkty bezszwowe i nie da się dopchać do niego, a chińczyki mają zaawansowane parki maszynowe ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
Ostatnio ta sama imba była z WK, Bo prości ludzie nie potrafią zrozumieć, że w polsce jest raptem jeden poteżny zakład który produkuje produkty bezszwowe i nie da się dopchać do niego, a chińczyki mają zaawansowane parki maszynowe

@Darknes17: Ten argument akurat rozumiem. Pamiętam, że kilka lat temu była inba bo pewna grupa osób bardzo się oburzała iż sklep taki jak Reserved nie szyje wszystkich swoich ubrań w Polsce (o
  • Odpowiedz
  • 0
Jako iż uczyłem się szyć i jest jeden genialny kanał polskiej krawcowej to widać jakie marki sie przewijają w łodzi:

@Darknes17: No wiesz. Sokół na przykład kiedyś mówił, że Prosto szyje kurtki tam gdzie szyje wojsko a wojsko w Kurowie szyło (Lubelskie). Ogólnie teraz chyba dużo ubrań się szyje w miejscowości Bielsko Biała.
  • Odpowiedz