Aktywne Wpisy
p0melo +13
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +103
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Po co komuś takie statystyki? Czy jakiś #pasjonat15k wytłumaczy? W sensie ten gościu sam z siebie to zbierał - nie że ktoś mu robił mikrozarzadzanie. Po co zbierać na siebie samego teczki?!
https://github.com/JerryZLiu/Dayflow
#programista15k #programowanie #parobek
No i przede wszystkim dużo ludzi pracuje zadaniowo i nikt nie rozlicza ich z godzin.
@glos_zenady: Inżynierowie autyści raczej. Nie zauważyłem żeby ludzie dookoła mnie w ogóle cokolwiek analizowali i próbowali usprawniać.
Mam często problemy socjalne bo zamiast się czymś zachwycić czy cieszyć, pierwsze co robię to szukam dziury w całym i myślę jak można by zrobić coś lepiej... Dla mnie to jest pozytywne zachowanie, a wszyscy dookoła odbierają to jako krytykowanie.