Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

@karlspierdoxalder: jeśli się z żoną żrecie i macie niefajną atmosferę w domu, to jednak rozwód wyjdzie młodemu na lepsze
@karlspierdoxalder: Nie wiem czemu, ale zajebiście mnie to rozśmieszyło jako podsumowanie relacji xD
@geronimo80: p-----c finansowa intzelu ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
@karokrakow: Załóżmy że Twój partner odrzuca Cię za każdym razem, od roku, codziennie. Wyobraź to sobie, poczuj to poniżenie i bezradność.
Czy po czymś takim zastosowałabyś się do swojej rady i wypytawała czego Ci brakuje, żeby mógł znowu do Ciebie poczuć pożądanie?
To nie magia. To zwykłe niedobory. Jeśli organizmowi czegoś brakuje to nie może działać dobrze. Nie może tworzyć enzynów, hormonów itd. A brak hormonów to właśnie np. brak libido. Widoczna choroba to tylko ostatni etap, jak np. szkorbut, gdy
Tak zrobiłem. Koń zwalony, można się rozejść.
Nawet mi się nie chce odpowiadac na te wysrwy o detektywach i pieniądzach xd nie o tym jest ta historia. Jak kogoś interesuje to niech poczyta moje komentarze z wczoraj, tam odpowiadam na 90% komentarzy zanim zostaną zadane
Tak ogólnie, to są prawdziwie "trudne sprawy". Próbuję się wczuć w OPa, możliwe że to bait, ale kilka rzeczy powtarza się w takich relacjach. On się ewidentnie czuje odrzucony.
@karokrakow: nie wiedzialem, ze az tyle naszych rodaczek ma problemy hormonalne czy psychiczne (w to jestem w stanie uwierzyc) biorac pod uwage ilu facetow ma po ślubie martwą sypialnię