Wpis z mikrobloga

• 431
@karlspierdoxalder jak gada o rozwodzie to już kto inny twoje poletko obrabiać może.
Całkiem możliwe że już jesteś pod obserwacją prywatnego detektywa i tylko czekają jak zrobisz skok w bok by cała wina była po twojej stronie
  • Odpowiedz
rucham mniej niż Steven Hawking

@karlspierdoxalder: nie wiem kim jest Steven, ale Stephen Hawking miał żone, z którą się w końcu rozwiódł z powodu licznych zdrad i współżył ze swoimi pielęgniarkami. Z jedną z nich też się ożenił a następnie rozwiódł - znów z powodu skoków w bok
  • Odpowiedz
  • 5
@karlspierdoxalder Może i oski xD ale rozumiem kolego w c--j przykre że tak to wygląda gadałeś z nią o co jej biega?

Doświadczenia takich chłopów jak twoje tylko utwierdzają czlowieka w tym że życie jest g---o warte a dla ewentualnej baby będziesz tylko zasobem i c--j i tyle
Szkoda strzępić ryja
  • Odpowiedz
@thorgoth: tak napisałem bo mi się zrymowało :D o proszę, nie wiedziałem że taki ruchacz z niego był

@abazur-budzkiet
Myślisz, że nie próbowałem? Były rozmowy. Były próby na spokojnie, były kłótnie. Proponowałem wspólną terapię. Jakieś gry dla par itp. Nic nie działa.

A no i najważniejsze: zawsze podczas zbliżeń stawiam jej dobro na pierwszym miejscu i upewniam się żeby dochodziła i była zadowolona. Zwykle nie mam problemu żeby dłużej
  • Odpowiedz
@karlspierdoxalder: pamiętaj że jak nie ma ruchania w małżeństwie to możesz mieć rozwód z jej winy. Gdybyś chciał lecieć na boki to najpierw pozew i separacja czy coś, żeby to później ona cię nie dojechała. Ja osobiście bym powiedział jej że jak nie ma libido to będę się stołował na mieście.
  • Odpowiedz