Wpis z mikrobloga

@psych: dzięki, z kasą sobie poradzę.
Ja nie chcę rozwodu z uwagi na dziecko które oboje bardzo kochamy. Nie chcę mu utrudniać życia rozbita rodzina. Wiadomo że trzeba działać i czas na działanie będzie ale dzisiaj jestem na etapie: mam samotny wieczór, w-------m 3 browary to pozale się na wykopie xd

@derezeus
Ma tylko rodziców. Jest ich oczkiem w głowie i rozpuszczają ja na każdym kroku co mocno mnie w-----a.
  • Odpowiedz
@karlspierdoxalder: wiesz co dziku przebrzydły - mi się wydaje, że taka jest natura że kobieta mając dzieci traci popęd i całą uwagę skupia na nich. Wmówiono nam monogamię a tu byłby dobry moment zmienić pasznik.
  • Odpowiedz
@karlspierdoxalder: dzieci i żona w 2025 dla chłopa.. jakbyś tego nie miał to odwracasz się na pięcie i możesz sobie ułożyć życie na nowo, teraz batalia sądowa, batalia o mieszkanie, alimenty też spore będą bo dobrze zarabiasz, jeszcze na żonkę dostaniesz alimenty bo obniży jej się standard życia :D zacznij dowody zbierać..
  • Odpowiedz
@karlspierdoxalder wiele lepiej już pewnie nie będzie skoro doszliście aż do takiego momentu. Wiadomka że może to być kwestia małego dziecka, niedawnego porodu itd ale słyszałam już milion historii o tym, że z biegiem lat się wcale nie polepszyło. Z resztą byłam w związku gdzie miałam zerowe libido, problem w tym że to nie to że mi się nie chciało, tylko że mi się nie chciało z TYM konkretnym chłopem i
  • Odpowiedz
@jurekogorek1: @Mirkova
Zdrada to dla mnie ostateczność jeśli nic się nie zmieni i nie dalej nie będzie woli naprawy.

Z resztą k---a, 8 lat w jednym związku nawet nie wiem jak miałbym się za to zabrać xd
na divy się cykam a szukać po Tinderach to już w ogóle patologia

Z moich obserwacji najłatwiej kobiety chyba w jakichś barach / klubach wyrywać. A jak masz obrączkę to się często
  • Odpowiedz
@karlspierdoxalder: sorry ale jakbyś widział więcej niż koniec własnej d--y to może byś teraz bawił się świetnie w łóżku ze swoją żoną zamiast płakać na wypoku. Nie wiem, skoro nie ma ruchania od urodzenia dziecka to pomyślałeś że Twoja baba może mieć po prostu depresję poporodową? Rozmawiałeś z nią w ogóle o tym? Czy po prostu dej dupe a jak nie to będę narzekał?
  • Odpowiedz