Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Ja nie chcę rozwodu z uwagi na dziecko które oboje bardzo kochamy. Nie chcę mu utrudniać życia rozbita rodzina. Wiadomo że trzeba działać i czas na działanie będzie ale dzisiaj jestem na etapie: mam samotny wieczór, w-------m 3 browary to pozale się na wykopie xd
@derezeus
Ma tylko rodziców. Jest ich oczkiem w głowie i rozpuszczają ja na każdym kroku co mocno mnie w-----a.
Dziękuję mordeczko za ten jod, na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie.
Ogólnie mało wierzę w magiczne suplementy i tego typu rzeczy ale na tym etapie nie mam nic do stracenia
Dzięki, nie miałem Avatara a teraz już mam :)
Zdrada to dla mnie ostateczność jeśli nic się nie zmieni i nie dalej nie będzie woli naprawy.
Z resztą k---a, 8 lat w jednym związku nawet nie wiem jak miałbym się za to zabrać xd
na divy się cykam a szukać po Tinderach to już w ogóle patologia
Z moich obserwacji najłatwiej kobiety chyba w jakichś barach / klubach wyrywać. A jak masz obrączkę to się często
Ukrywaj majątek i zarobki.
'przegraj w karty' wszystkie oszczędności a tak naprawdę ukryj.
Rozwód 100% i chce od ciebie wyciągnąć. Być może planowane.