Aktywne Wpisy

BananowyKrol +164

MonazoPL +32
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

źródło: image_picker_639549AD-109E-42AF-BC68-CCAA543A4DFD-6670-0000017B73C305A6
Pobierzskładasz??I wiesz co mnie boli? Że w głowach się p------i
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli (ta)
@bregath: tak, ale w wielu przypadkach przekrecala lub celowo fałszowala wnioski, co z reszta było głównym zarzutem.
Zaprosił goscia, wybral go na podstawie dorobku naukowego jako eksperta a następnie zadał mu szereg pytań które miały nam pokazac co gosc chce przekazać. Tyle. Reszta to wasze krzyki i tupanie nóżkami. Nie zaprosił plaskoziemca czy szura, tylko kogos kto ma panstwowy tytul swiadczacy o statusie eksperta/specjalisty. To nie dziennikarz jest
To nie jest dziennikarstwo, równie dobrze
@kremenaros: Willett odniósł się do jej słów? xD gdzie to znaleźć?
Rymanowski doskonale wie na czym polega dziennikarstwo i bardzo dobrze wykonuje swoją robotę. Po prostu osoby przyzwyczajone do pseudodziennikarstwa takich osob jak justynka oracz, dorotka schnepf czy sekielski nie są wstanie tego zrozumieć, ze dziennikarz ma nam przedstawic poglady goscia a nie je moderować
@recznik_z_ikei: dziennikarz powinien dopytać jakie są podstawy głoszonych tez
Właśnie Rymanowski ma bardzo dobry warsztat bo w przeciwieństwie do wielu „dziennikarzy” wie co leży w jego kompetencjach a
@tobaccotobacco: w punkt - lubię go, oglądam jego "śniadania Rymanowskiego" w niedzielę na Polsacie, ale on tak naprawdę tam mógłby jedynie robić za moderatora:
- "teraz głos ma poseł X"
- "ad-vocem poseł Y"
i tak w kółko. Piasecki równolegle w programie na TVN24 kontruje co drugą
Pokaż mi kto robi w ten sposób weryfikacje że przeprowadza wywiad a nastepnie, go moderuje post factum i na czym polega pooxniej "obróbka" tego materialu? z kim ma to weryfikować? z innym profesorem? A jesli ten tez sie myli? Ma przeprowadzać własne badania żeby sprawdzić czy gosc którego zaprosił przypadkiem nie
@Vahanara888: poziom argumentacji memcena w wywiadzie w ktorym dziennikarz doslownie pod nos podsunal mu opracowania w ktorych punktowane sa jego klamstwa, jako kolejna osoba zapytal sie go o zrodlo badan na ktore ten sie powoluje (oczywiscie bez skutku xD), a slawus jedyne co potrafil z siebie wydobyc to cos w stylu "yyyyyyyyyy ja jestem doktorem i mialem zajecia ze statystyki, wiec mam racje a