Bardzo powolna a jak doszedlem do etapu gdzie strzelasz sie z 30 kowbojami stojącymi i wychylajacymi sie zza pnia drzewa czy jakiejs przeszkody to naprawde nie byłem stanie zdzierżyć tak drewnianej rozgrywki i na tym moja przygoda sie zakonczyla.
Bardzo przhajpowana gra mimo ladnej grafiki. Wole gry z gorsza grafike, ale wyzsza grywalnością
@Marek_Tempe: nudne fchuj, wiedzmina3 przeszedlem 3 razy, cyberpunka 2, a do tej gry nigdy nie wroce i po pierwszych 10h trzeba mi bylo 3 miesiace zeby do niej wrocic
#rdr2
źródło: 1000013090
PobierzNie wiem dla czego, chyba miałem coś przez co nie miałem czasu na gry
Ale nie chce mi się tego na nowo pobierać
Bardzo powolna a jak doszedlem do etapu gdzie strzelasz sie z 30 kowbojami stojącymi i wychylajacymi sie zza pnia drzewa czy jakiejs przeszkody to naprawde nie byłem stanie zdzierżyć tak drewnianej rozgrywki i na tym moja przygoda sie zakonczyla.
Bardzo przhajpowana gra mimo ladnej grafiki. Wole gry z gorsza grafike, ale wyzsza grywalnością
Tzn próbowałem na razie dwa razy i dwqrazy sie odbiłem. Mize sie uda za 3cim
W starszych GTA jak strzeliłeś policjantowi w głowę to ona mu odpadała w fontannie z krwi.
Tutaj strzelisz do stróża prawa to on umiara w konwulsjach płacząc. Mamy też bicie do śmierci ludzi, którzy nie mogą spłacić długów i podobne
źródło: 23207
Pobierz