Aktywne Wpisy

rancorn +30
"słyszałeś że pisarski napisał książkę?
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
Słyszałem.
A czytałeś?
Nie.
Jak wiekszosc.
*SMIECH PAWIANA*
źródło: 1000053392
Pobierz
Napiszcie mi coś sympatycznego.

źródło: image_picker_639549AD-109E-42AF-BC68-CCAA543A4DFD-6670-0000017B73C305A6
Pobierz@dqdq1: Aż mi się przypomniał ten gościu z faktu z wielkim doktorem
źródło: dr mentzen ci wytłumaczy
Pobierzźródło: image
PobierzŻeby to mięso jeszcze trafiało na polski rynek. Polecam sprawdzić skąd pochodzi mięso sprzedawane w marketach- głównie Dania i Niemcy
@ilookoutside:
O matkoooo ktoś podaje się za dziennikarza, A POTEM NIE ZADAJE AAAAABSOLUTNIE ŻADNEGO TRUDNEGO PYTANIA, w zasadzie NIC nie wie, nic się nie przygotował, ale wie, że będzie gównoburza XDDDD
Niech nazwie swój kanał ŚCIEK SZURÓW a nie nazywa to kanałem dziennikarskim.
Nie uważam że dziennikarz ma kłócić się z rozmówcą, pytania dotyczące źródeł danych są neutralne.
@kremenaros: tak btw. można jakieś w internecie znaleźć wywiady gdzie mówi bardziej dosadnie, np. tutaj: https://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/diet/interviews/willett.html
ja tłumaczę, a ty się p------------z do drugiej strony polityczno-dziennikarskiej sceny, mimo, że nic o nich nie piszę i podkreślam chyba w każdym wpisie, że ogólnie cenię (albo przynajmniej ceniłem) sobie dziennikarstwo Rymanowskiego. Po prostu chciałbym, żeby UWAGA UWAGA - bez względu od preferencji politycznych, czasem po prostu bardziej challenge'ował swoich adwersarzy, a jeżeli zaprasza do
@g-jabcd: zapewniam cię że gdyby olejnik w wywiadzie z naukowcem ( lub "naukowcem" ) popełniła takie błędy środowisko naukowe też nie pozostało by obojętne.
Rymanowski ma problem bo poza nierzetelną pracą do obrony tej nierzetelnej pracy zabrali się ludzie którzy z nauką sa na bakier. Wychodzi na to że dziennikarz ma być podstawką pod mikrofon.
Od Giertycha. ;)