Wpis z mikrobloga

nie rozumiem tej nagonki, czy naprawdę tak was boli ten brak możliwości kontrolowania przekazu?

@ilookoutside:
O matkoooo ktoś podaje się za dziennikarza, A POTEM NIE ZADAJE AAAAABSOLUTNIE ŻADNEGO TRUDNEGO PYTANIA, w zasadzie NIC nie wie, nic się nie przygotował, ale wie, że będzie gównoburza XDDDD
Niech nazwie swój kanał ŚCIEK SZURÓW a nie nazywa to kanałem dziennikarskim.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE w przypadku wielu tez nie podaje żadnych źródeł- i te tezy po weryfikacji okazują się błędne. Jeśli rymanowski nie czuje się na siłach dopytać to nie powinien również promować się za pomocą tych materiałów- akurat te tezy (niepoparte dowodami) zostały użyte w rolce promującej jego kanał.

Nie uważam że dziennikarz ma kłócić się z rozmówcą, pytania dotyczące źródeł danych są neutralne.
  • Odpowiedz
@g-jabcd: po to, żebyś toczył k---a pianę i się głupio pytał, po to właśnie

ja tłumaczę, a ty się p------------z do drugiej strony polityczno-dziennikarskiej sceny, mimo, że nic o nich nie piszę i podkreślam chyba w każdym wpisie, że ogólnie cenię (albo przynajmniej ceniłem) sobie dziennikarstwo Rymanowskiego. Po prostu chciałbym, żeby UWAGA UWAGA - bez względu od preferencji politycznych, czasem po prostu bardziej challenge'ował swoich adwersarzy, a jeżeli zaprasza do
  • Odpowiedz
@vinmcqueen: dobrze. W takim razie wracaj na onet czytać poważne clickbaitowe artykuły pisane przez rzetelnych dziennikarzy. I niezapomnij o 19 włączyć fakty. Tam jak zawsze najwyższy poziom dziennikarstwa. Jak taka masz wielka troskę o poziom dziennikarstwa to zrob jutro znalezisko o braku rzetelności z jakiegoś programu na tvn, tvp , republiki itd.
  • Odpowiedz
  • 1
czemu nie robicie wpisów o Olejnik?

@g-jabcd: zapewniam cię że gdyby olejnik w wywiadzie z naukowcem ( lub "naukowcem" ) popełniła takie błędy środowisko naukowe też nie pozostało by obojętne.

Rymanowski ma problem bo poza nierzetelną pracą do obrony tej nierzetelnej pracy zabrali się ludzie którzy z nauką sa na bakier. Wychodzi na to że dziennikarz ma być podstawką pod mikrofon.
  • Odpowiedz
@dqdq1: no jakoś ci nie wierzę:) Olejnik sie kompromituje niemalże co odcinek kropki nad i. Pasuje tutaj mem. "Ja wiem od kogo wy są"
Od Giertycha. ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@g-jabcd: kropka nad i nie zajmuje się tematami naukowymi. Środowisko naukowe słusznie krytykuje rymanowskiego za brak warsztatu.
  • Odpowiedz