Aktywne Wpisy

ly000 +89
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +364
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: obraz
Pobierz@kutmen2:
źródło: obraz
PobierzTo idealnie obrazuje jaki mindset mają p0laczki jak się dorobią. Brakuje jeszcze na dachu armatki na g00wno żeby szczelać w somsiadów XDD
źródło: xxl
PobierzNie ma to jak chwalić się bogactwem jak tak naprawdę kasy się nie ma, postawili grobowiec cygańskiego księcia i aż w gazetach o nich piszą. Tymczasem jak wyglądają grobowce prawdziwie bogatych ludzi:
źródło: image
Pobierzźródło: gf-fvAS-9dGA-GmAG_don-braci-koral-664x0-nocrop
PobierzNie wiem czy ta firma nadal istnieje, ale o nich ludzie z rodziny może będą pamiętać podobnie lub ciut dłużej, a obcy dopóki ktoś będzie pamiętał, że „były takie lody” ¯\(ツ)/¯