Aktywne Wpisy

Moseva +86
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Lolenson1888 +24
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz

źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@hellyea: Ale ci pra i prapradziadkowie to akurat to pokolenie, które już się załapało na zdjęcia czy prasę, generalnie usystematyzowaną cywilizację, więc potomkowie mają o nich informacje. Nie dziwota, że nie wiesz nic o swoich przodkach sprzed 200 lat, skoro nie masz skąd czerpać o nich
@MistrzKowalski: Co roku o nich przypominają więc nie szybko.
Nie chodzi też o nas, ludzie kiedyś też max tyle wg mnie wiedzieli,
@hellyea: Zlituj się z tymi bzdurami.
Szkoda mi czasu na wyjaśnianie ci jak się szuka takich rzeczy wcale nie „w szufladzie”.
@hellyea: Brałem czynny udział w tworzeniu drzewa genealogicznego mojej rodziny, więc doskonale wiem, jakie wierutne bzdury opowiadasz, że "się da, trzeba tylko chcieć" XD
@niecodziennyszczon Tak czy owak, patrzenie na dzisiejszych ludzi i ich dbanie o rodzinne tradycje oraz pamięć, przez pryzmat historii jaką znamy to absurd. Ja tam dalej będę stał na stanowisku,