Wpis z mikrobloga

@cocojambo210: No ja tak samo miałem, dodatkowo to czułem lęk z wyjściem z domu bez fajka, ale udało się i jestem czysty już 10 lat :). Spróbuj opcję z aktywnościami fizycznymi i musisz wbić sobie do bani, że nie ma czegoś takie, że zapalisz jednego szluga i potem dalej będziesz rzucał. Nie ważne ile czasu będziesz nie palił to zapalisz jednego i będzie nawrót nałogu. Dodatkowo ja przed rzucaniem palenia
  • Odpowiedz
@cocojambo210: trzymam kciuki. U mnie było długo i ciężko, ale jak się w końcu udało to nikotyna totalnie zniknęła z mojego życia i głowy, jakby nigdy nie istniała. Życzę Ci tego szczerze!
  • Odpowiedz
Wymagamy od innych, zeby robili wszystko idealnie, a niech tylko ci noga omsknie. Jak starzy w latach '90 i '00, masz juz umieć i nie interesuje mnie to, ze nikt cie niczego nie nauczył!

@uriel_ck: generalnie się z Tobą zgadzam, ale tamtych komentarzy nie odebrałem jako przywalanie się albo próba sprowadzenia do podłogi OPa, tylko faktycznie dziwne wydaje mi się prowadzenie takiego licznika i niezerowanie go przy zapaleniu.

Chociaż w
  • Odpowiedz
@cocojambo210: Desmoxan przed randka 10tego maja 2022 pamiętam zacząłem brać, tej laski już dzisiaj nie znam, ale nałóg został pokonany xD 3,5 roku, więc już nie byle co. Paliłem z 8 lat
  • Odpowiedz
@cocojambo210: pro tip - nie "próbuj" rzucać palenia i nie mów o sobie, że jesteś w trakcie rzucania palenia (kiedy niby ten proces miałby się skończyć?), bo z góry skazujesz się na porażkę. Po prostu jesteś już osobą niepalącą, gratulacje. Teraz tylko pozbycie się resztek nikotyny z organizmu i odzwyczajenie się od starych nawyków. I jeśli będziesz miał ochotę zapalić, to pamiętaj, że to nie "Ty" chcesz zapalić, tylko Twój
  • Odpowiedz
około 3 tygodnie temu wypaliłem w jeden dzień 3 p-------y tak to cały ten czas czysty

@Szyszkalogin: w zasadzie licznik mówi prawdę, bo liczysz czas od przerwania uzależnienia, a nie od ostatniego papierosa. Udało Ci się zapalić i nie wrócić do uzależnienia, to się nazywa wolność. :) Możesz sobie informacyjnie dopisać do licznika (jeśli się da albo prowadzisz jakieś notatki),a że zakurzyłeś x fajek danego dnia.
  • Odpowiedz