Wpis z mikrobloga

Chyba się w końcu udało. Prawie 9000 ofert, odświeżają się na bieżąco, zapraszam na buszowanie po ofercie AliExpress na Szpulomacie:
https://szpulomat.pl/filamenty-aliexpress

W teorii powinny być tylko oferty z darmową wysyłką, na razie jeszcze nie jest złączone z główną ofertą, bo trochę szukam pomysłu co z tym zrobić (nie chcę zalać całego Szpulomata 10-pakami z AliExpress). Co sądzicie?

W komciach będę wrzucał co dorodniejsze cebule.

#szpulomat #druk3d #aliexpress
beingmalin - Chyba się w końcu udało. Prawie 9000 ofert, odświeżają się na bieżąco, z...

źródło: Zrzut ekranu 2025-11-2 o 09.52.17

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
pan chińczyk niestety coś tam jeszcze przekłamuje i pokazuje dla niektórych ofert (niektóre oferty Jayo i SUNLU) koszty przesyłki, mimo, że wcześniej mówił że nie będzie. Także zwracajcie uwagę, jak jakieś znajduje to zdejmuje te oferty tymczasowo. Widać te koszty od razu na stronie produktu jak coś.
  • Odpowiedz
  • 0
Ja też się dopiero uczę tego całego Ali na poziomie półprofesjonalnym i mam takie pytanie: czy jak się skończył jakiś kod to go będą jeszcze dosypywać? Warto się czaić?
  • Odpowiedz
  • 0
@T1oo: tak szczerze to liczyłem na coś poniżej 20 zł / kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No ale to TPU ZA ~29 zł to tak jakby ktoś rzucił PLA poniżej 20 zł. Tylko weź teraz przedrukuj 5 / 10 kg TPU ;)
  • Odpowiedz
  • 0
Może się wydawać, że zrobiło się trochę "drożej", ale to dlatego że wyłączyłem dwa sklepy 3DJIAWEI:
- 3DJIAWEI Store
- 3DJIAWEI Global Store
Coś albo jest jakiś błąd albo lecą w kulki z kosztami przesyłki bo one pojawiają się i znikają.
  • Odpowiedz