Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

Pomijając chaos organizacyjny na cmentarzu gdzie się przejść nie da pomiędzy tymi mogiłami bo każdy pomnik inny.
Dbanie o pamięć i tradycje to też takie p---------e, pamięć ma się w sobie o danej osobie, ja to najchętniej bym chciał żeby mnie skremowali i w------i gdzieś na polu albo do rzeki, a rodzinka jak już chce to niech się spotka razem i spędzi miło czas. Mi i tak będzie wszystko jedno.
#gownowpis #swietozmarlych #1listopada #przemysleniazdupy
@xyz_xyz: pytanie tylko po co ci jakiś konkretny raz w roku odgórnie ustalony dzień, by to robić
K---a faktycznie xD właśnie się zorientowałem że dosłownie każde większe święto w Polsce to zwyczajne ogólnokrajowe porównywanie rozmiaru c---a xDDDD
@Tokko: Po co obchodzić urodziny, imieniny, rocznice czegokolwiek? Przecież możesz wziąć blanta czy p--o, iść do najbliższego lasu, przycupnąć na mchu i "powspominać" cokolwiek chcesz.
Taniej i najebka jest - to czego potrzeba nowoczesnemu człowiekowi a nie jakimś dziadersom. xD
@picasssss1: kupuj gliniane znicze, kiedyś wszystkie takie były
Nie wiem po c--j bo wydaje mi się to głupie więc sam tego
Co do miejsca parkingowego to nie mogłem dzisiaj narzekać, u w mieście obok cmentarza jest centrum handlowe i darmowy parking podziemny z tej okazji. na samym pierwszym poziomie było 77 wolnych