Wpis z mikrobloga

czy wy wszyscy naprawdę chodzicie do tych „barberow” (ukraińskich fryzjerów po 3 miesiącach szkolenia) w cenach 90-110zl za strzyżenie męskie? XD na Booksy praktycznie innych cen już nie ma XD za chu nie dam się na tyle wy eBac

#wroclaw #warszawa #krakow #poznan #gdansk
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PSY_DELIC: Na Bakalarskiej są tanio ale tam tbh jak trafisz źle to nie jesteś obcięty tak jak chcesz tylko tak jak akurat wyjdzie xD

Teraz za 60zł znalazłem jakiegoś na Górczewskiej, nie ma dramatu no i Polak więc można normalnie pogadać.
  • Odpowiedz
czy wy wszyscy naprawdę chodzicie do tych „barberow” (ukraińskich fryzjerów po 3 miesiącach szkolenia) w cenach 90-110zl za strzyżenie męskie?

@PSY_DELIC: chodzę co 2 tyg. Tak, jest z ukrainy, ale chodze od 2 lat i jestem zadowolony. Ile miała szkolenia to nie wiem, ale jestem zadowolony z efektu. I nie płacę 90 tylko 130zł :)
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: ale dzięki tym Barberom, czołgów u nas nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio, to maszynka kupiona robi robotę. U mnie chcieli za zwykłe ścięcie włosów „tak jak zawsze boki krótko, góra dłuższa”, kiedyś (5 lat temu?) za 15-20zł, teraz 80zł (a robota ta sama 10-15min i koniec)
  • Odpowiedz
Tak

Kilka razy szedłem do tańszego ale brody nie umieli robić.

@Rudz1elec: ja poszedłem do gościa, który był polecany na mirko i po kilkudziesięciu minutach strzyżenia przez niego brody, po powrocie do domu znalazłem pierdyliard odstających włosków, które musiałem sam sobie poprawić. Więc ci 'lepsi' wcale nie są lepsi.
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: jeszcze 3 lata temu usługa taka kosztowała max 20zl. Dzisiaj najtaniej na booksy za 60zl za 15min pracy. Ale mówię o normalnych fryzjerach a nie o barberach. Barber to taki fryzjer "dla graczy" jeśli wiesz o co mi chodzi
  • Odpowiedz