Wpis z mikrobloga

czy wy wszyscy naprawdę chodzicie do tych „barberow” (ukraińskich fryzjerów po 3 miesiącach szkolenia) w cenach 90-110zl za strzyżenie męskie? XD na Booksy praktycznie innych cen już nie ma XD za chu nie dam się na tyle wy eBac

#wroclaw #warszawa #krakow #poznan #gdansk
  • 124
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PSY_DELIC po tym jak w Turcji mnie ogolił gość za niecałe 20 zł + wygibasy ze sznurkiem i brwiami, płonąca wata itd to poprzysiągłem sobie, że tym lapserdakom w PL nie zapłacę ani złotówki jeśli chodzi o golibrodę. Do fryzjera chodzę zaprzyjaźnionego za 25 ziko ale daje 30 - roboty na 15 min u mnie.
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: jak mój fryzjer podniósł z 60 na 90zł to mnie już więcej nie zobaczył. Pani Ukrainka strzyże równie dobrze i to ona dostaje 60zł, a u byłego fryzjera pusto kiedy bym tam nie szedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: ja chodzę do znajomej fryzjerki do domu, płacę 20zl i jeszcze się kawy napiję. Byłem 2 razy u 2 różnych barberów i nie było żadnej różnicy między tym jak oni mnie obcięli a jak znajoma.
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: chodzę do osiedlowego fryzjera i płacę już jakieś 55zł (bez brody, standardowe "góra dłużej, boki krócej", jak to ma wpływ to włosy trochę dłuższe gdzieś do 4cm po strzyżeniu). Zarost trzymam na 5-7mm, więc nie chodzę nigdzie z brodą - OneBlade i do przodu.
Czy to jakoś bardzo taniej, to nie wiem, ale takich miejsc często nie ma na Booksach, bo podobno zgarniają duże prowizje. Dziewczyna chodzi na paznokcie
  • Odpowiedz
  • 12
Barber to taki fryzjer "dla graczy" jeśli wiesz o co mi chodzi

@Maly_Jasio Niech zgadnę, buty kupujesz w CCC, a ubrania w Pepco, bo to przecież to samo ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PSY_DELIC: Tak, u mnie 120zł za combo. Zajmuje to od godziny do półtorej (ostatnio zajęło dwie, bo miałem dłuższą przerwę) i wygląda nieporównywalnie lepiej od zwykłego fryzjera. Fajnie by było płacić mniej, ale za taki efekt jest warto.
  • Odpowiedz
Czym one różnią się od innych?

@powsinogaszszlaja: JAKOŚCIĄ :D Po kilku godzinach w butach z CCC gira j---e jak chiński robotnik po 48 godzinnej zmianie w fabryce, o jakościach szwów w koszulkach czy grubości tychże w Pepco (nie jak firanka, że suty odstają jak wentyle od stara) nie wspomnę :D
  • Odpowiedz
Wykopki biedaki nie chodzą do knajp, nie chodzą do fryzjera, nie spotykają się z ludźmi na kawę, nie potrafią skorzystać z innej kasy niż samoobsługowa bo trzeba wchodzić w interakcje z kasjerami, nie spotykają się z kobietami, czego tam jeszcze ostatnio wielce oświeceni samowystarczalni nie robią? Od czytania tych pierdół depresji można dostać xD Elita internetu.
  • Odpowiedz
@JasnyBanan jeden rabin powie tak, drugi nie. Ja mam już tyle doświadczenia ze swoim łbem, że gorzej bym kogoś obciął niż siebie.
Z brodą tym bardziej jak po umyciu kłaki inaczej leżą i czesanie nie pomaga, zawsze mogę przyciąć z rana jak coś wystaje i jest równo co stwierdzają osoby trzecie.
  • Odpowiedz