Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@lewe_konto w takich miejscach zgodzę się jak najbardziej, ale myślę że to nie są już auta no codzień używane przez tych ludzi, mi chodzi o auta powszechne na ulicy
  • Odpowiedz
@goferek: Zgadza się Ja moją Toyotę sprzedałem 12 lat temu. Od umieszczenia ogłoszenia na otomoto do przyjazdu handlarza minęły 3 godziny. Na 100 procent pojechała gdzieś do krajów egzotycznych. Kupiłem ją za 8 tyś zł a sprzedałem po 6 latach za 2 tyś kompletnie nic w nią nie wkładając.
  • Odpowiedz
tej bestii już na drodze nie spotkasz. A jeżeli już to za kółkiem jest dziadzia w okularach jak u stępnia

@maniok: znajmo ma w gazie i mówi że dobre auto do jeżdżenia po mieści, wygodniejsze od nowego fiata 500
  • Odpowiedz
klasyczna Asterka 1,

@l3gend: pare miesiecy temu w jednym z mias w swietokrzyskim spotkalem taka na zlotych blachach! Czekalem w aucie, bo dziecko spalo i przyszedl wlasciciel i pytam: panie, to juz ma zlote blachy? ja pamietam jak nowe jezdzilo XXXX here, i gosc zaczal opowiadac, ze ma od nowosci, skonczyla chyba 20 lat to troche polazil ale zrobil zlote blachy #nikogo
  • Odpowiedz
  • 0
@kutmen2 bo dodałem auta które się rzadziej spotyka ale nie znaczy , że kompletnie wyginęły nawet mam jedno z aut które sam dodałem które rzadko się na ulicy pojawiają
  • Odpowiedz