W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na swoim :)
@Guadalajara: gratulacje! Pracujesz całkiem zdalnie, czy musisz być okazyjnie w biurze? Zdecydowałeś się na ten krok, bo nic Cię w Krakowie nie trzyma, czy kwestie finansowe wzięły górę?
@Snowflake_: pracuję całkiem zdalnie (nie wiadomo jak długo jeszcze). Zdecydowałem się na ten krok ponieważ za taką samą cenę mam większy metraż, a przez 1/3 roku pogoda jest taka jak teraz i się siedzi w domu.
@Guadalajara: gratki, zazdro i niech się dobrze mieszka. A Śląsk jest piękny. Też bym tam z chęcią zamieszkała gdyby nie znajomi i rodzina w Krk. Jak byłam w odwiedzinach w aglomeracji to też mi się wiele parków rzuciło w oczy, więc faktycznie jest gdzie z piesem chodzić i sporo zbiorników wodnych, i ścieżek do biegania/jazdy rowerze albo rolkach. Super miejsce do życia
#nieruchomosci #wygryw #katowice
źródło: image
Pobierz@Guadalajara: @WielkiNos zrób cos