Wpis z mikrobloga

Punto, jakiekolwiek generacji. Ogólnie to chyba wszystkie nieco starsze fiaty

@Kampinos: Fiaty z tamtych lat miały problem z korozją i same się dezintegrowały ( ͡° ͜ʖ ͡°) miałem Punto I miał przejechane ledwo 100k a podłogi już nie było. Silnik sprzedałem za parę stówek a reszta poszła na złom.
  • Odpowiedz
@l3gend: Przepraszam bardzo Audi 80 mają się dobrze i nie tylko seby tym jeżdżą, otóż jak tym jeżdżę a z takiego względu że można sobie wymienić np rozrusznik za 100zł odwiedzając jakikolwiek szrot i mając niewielkie pojęcie o motoryzacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ogólnie części są śmiesznie tanie,łatwo dostępne i nie żre rdza mocno.
  • Odpowiedz
  • 4
@Wloczykij2 przecież cieniasów jest masa robi się na to hype jak na maluchy 10 lat temu. Dziennie tego padła widzę kilka sztuk nawet ostatnio jeden mnie na przejściu dla pieszych wyprzedzał @maniok Seicento też jest masa ale moim mokrym snem jest by to wyginęło nawet dzięki mnie jednego ubyło
  • Odpowiedz
  • 3
@MechanicznyTurek było już i tego dalej jest sporo, przecież na to auto jest hype, jak na maluchy. Dziennie liczę kilka sztuk tego padła. Teraz to najbardziej przeruchany young timer w Polsce.
  • Odpowiedz
  • 1
@Wloczykij2 tak samo na Pomorzu spotkać Lanosa to wyczyny w Małopolsce tego pełno. Tak samo Matizow jest sporo na Śląsku. Rzadziej spotykam tico niż cinqucento
  • Odpowiedz