Aktywne Wpisy

sesa_sebix +33
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +59

Ja zacznę:
#motoryzacja #samochody
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: YnJpZC5wdg8rEixwGgx7G2hKeGxUFHQIIxw_bFACKwEkEzszGAcxAT4fdXYNFT0Nf0E-dg1FOlkuRG8lA087Wn9GP2xBGCABPhF3IBgfK0MiCTgxXBN3HiQXeD4
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: rozbite-bmw-ktorym-kierowal-sebastian-m-uczestniczac-w-wypadku-sprzed-trzech-miesiecy
Pobierzźródło: MjAwOC5qYgsgFTlwGgpvH2NNbWxUEmAMKBsqbFQDOQMiGypsABUuDnMWe3UASX4LcRF7JwJEfwt5FH13GgIoDiAZYidZEGAFMg0sOVAVIxMiH2IxUB8sHy0DYjddECEDIFp-egxIYFhxR3dtXwEqSDw
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: VW_Passat_B6_front_20100711
Pobierz@tojapaweu: ja bym chcial dodac tylko ze teraz jest nowa grupa kierowców łamag drogowych - 18 letnia Julka tuż po zdaniu prawka. te cipy jezdza gorzej niz ledwo widzacy 80 letni senior lol
źródło: 186853_2015_Kia_Sportage
Pobierz@stary_grat: To prawda, ale to nie jest żadna nowość. Ogólnie mam wrażenie, że przedstawicielki płci pięknej mają bardzo często mega taryfę ulgową na egzaminach dosłownie gdyby nie te afery z korupcją w wordach kiedyś i kamerki to myślałbym,
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: toyota-rav4-cennik-2024-otwarcie
Pobierzźródło: news_71
Pobierzźródło: 15021652a9f88d3ac597a9a10ee0
Pobierz