Wpis z mikrobloga

Trudna do przełknięcia pigułka i codzienny przypominacz.

Rewolucja, REWOLUCJA i po rewolucji, zgodnie z przewidywaniami, PSY szczekają, karawana jedzie dalej. Śmieszne to były dni, nie zapomnę ich nigdy. Były kłamstwa, pomawianie, wysyłanie zdjęć, które pokazuje, że również niektóre wykopki nie wiedzą gdzie się załatwiać lub na co, groźby śmierci, życzenia żeby psy rozszarpały moje dzieci oraz groźby zabicia mojego psa. Słowem było wszystko. Tłum się zebrał, pokrzyczał, później się spłakał, później się zasmucił i w końcu odpuścił. Wszystkie elementy żałoby przeszli Ci antypsiarze w zaledwie kilka dni. Dziękuje @Moderacja że starała się zapanować nad hejtem i usuwała komentarze. Sam usunąłem pod 20 komentarzy i na czarną listę wjechała jedynie jedna osoba, która mnie dręczyła pod innymi postami pomawiając mnie.

Od wczoraj w temacie powstały ze 4 posty, żadnych znalezisk, słowem cisza. Nie interesuje już ludzi wyciąganie pogryzień sprzed 10 lat. Typowe dla wykopków. Mimo wszystko rozkręciłem imbe taką, że powiadomienia będę dostawać dożywotnio xD

No i co to na tyle. Temat będzie wracać jak zawsze przy jakiejś tragedii. Buziaki.

#psy #psiarze #afera #bekazpodludzi #patologiazmiasta #polska #dailyreminder #hardtoswallowpill
Analny_Rozrabiaka - Trudna do przełknięcia pigułka i codzienny przypominacz.

Rewoluc...

źródło: ChatGPT Image 28 paź 2025, 15_59_12

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@Analny_Rozrabiaka:
https://wykop.pl/wpis/83649399/nie-do-uwierzenia-psiarze-obwinili-niepelnosprawna

Nigdy nie zorzumiesz, że twoje podejście (zabawia i manipulacje danymi) to jest to, co własnie jest istotą tego problemu, czyli wasze podejście.
WY NIGDY nie jesteście winni, zawsze ktoś XDDD
@WielkiNos +1294
Psiarze obwinili niepełnosprawną kobietę na wózku, którą zaatakował dog argentyński, że przez jej wózek piesek poczuł się zagrożony i dlatego się na nią rzucił bez ostrzeżenia xd

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #niepelnosprawni #chorobypsychiczne
  • Odpowiedz
@text:

Nigdy nie zorzumiesz, że twoje podejście (zabawia i manipulacje danymi) to jest to, co własnie jest istotą tego problemu, czyli wasze podejście.
WY NIGDY nie jesteście winni, zawsze ktoś XDDD
Casuel - @text: 

Nigdy nie zorzumiesz, że twoje podejście (zabawia i manipulacje dan...

źródło: 1000001865

Pobierz
  • Odpowiedz
@text: Koleś oznaczasz mnie w poście wykopkowego trolla wybierającego kontent pod odbiorcę, używającego określenie psiarze to i tamto, a opierajace się na dwóch czy trzech komentarzach na portalu dla grażyn. Masz ty rozum i godność człowieka? Ja za nic nikogo nie obwiniłem, nie wystawiłem nikomu żadnej oceny, idź wąchać psie dupska czy coś bo się do mnie przyczepiłeś jak pozostałe przegrywy xD
  • Odpowiedz
@rvnow +112
@BassGru: Najgorsze jest to że ta sprawa jest słuszna, ale przeciągają stery tego samolotu wrzucając wszystkie psy i właścicieli do jednego worka. Jako psiarz wolałbym zeby psy były na licencje, i żeby żaden luzno biegający owczarek, pitbull czy amstaf nie zabił na strzała mojego pudla.

Ale
  • Odpowiedz
@Analny_Rozrabiaka: a my piszemy, piszemy i piszemy. Powoli zaczynają nam odpisywać - radni, posłowie, zwykli ludzie. A jeszcze nie zaczęliśmy z kampanią informacyjną dobrze. Kropla drąży skałę. Nie dziś, nie jutro, może nie za rok, ale w końcu będą zmiany. To nie jest człowiek vs pies, to jest człowiek i jego ukochany pies vs agresywny pies.
  • Odpowiedz
a opierajace się na dwóch czy trzech komentarzach na portalu dla grażyn. Masz ty rozum i godność

@Analny_Rozrabiaka:
XDDD
I dalej w zaparte XDDD
Co tam, że pod każdym tekstem na Fb typu "uważajcie na swoje psy, bo dziś pogryzło mi dziecko" jest wysyp setek psiarzy, p----------h o tym,że to wina dziecka.
I robisz ZNOWU dokładnie to robisz tutaj każdego dnia, czyli manipulacje danymi, ze to jakies 2-3 osoby na cały kraj tak pisze,
  • Odpowiedz