Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Moim osobistym top jest gość co stwierdził, że będzie celowo doszczętnie niszczył sprawne lub lekko uszkodzone rzeczy, które wyrzuca na śmietnik jak np. elektronika, żeby ktoś tego przypadkiem nie wziął, naprawił i sprzedał. To chyba było na fali wątku oddawania rzeczy za darmo na OLX.
Polecam kolejne tematy pod rozwagę:
-Eksterminacja ludzi pijących a-----l poza domem ze względu na osiedlowe 'ekipy' na ławeczkach.
-Umieszczanie w więzieniach ludzi mieszkających w blokach i chodzących bez kapci.
-Konfiskaty samochodów za złe/nielegalne parkowanie.
-Odholowywanie pojazdów, które nie stanęły idealnie w parkingowych liniach.
-Napady na ludzi nie używających foliowych rękawiczek w dyskontach.
-Ataki na rodziny z dziećmi idące wolno całą szerokością chodnika.
Liczę na Was, kolejne akcje, i Wasze komentarze, które są moim guilty pleasure. Fascynuje mnie ten mechanizm, obserwowany w takich przypadkach i zupełnie nie dziwię się jak akwarelista dał radę zmienić pragmatyczny i kulturalny naród w ludzi obsługujących machinę śmierci bez mrugnięcia brewką i wyrzutów sumienia.
#przemyslenia
PS Jak traficie na jakiś nick, który wypisuje na mirko cuda na kiju jak ten od achtungów czy elektroniki, to nie czarnolistujcie go. Zapiszcie go sobie w pliku o_ja_pier_co_za_leb.txt i co jakiś czas wracajcie do swoich ulubieńców, bo często mają ciekawe przemyślenia na inne tematy lub co ciekawsze przechodzą swoje osobiste katharsis jak typ walczący z kobietami w suvach pochwalił się po kilku latach, że kupił żonie suva (ale to byl jeszcze 'stary' wykop).
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale jeżeli dla kogoś nie ma róznicy między wytresowanymi, czystymi psami a np. sebkiem z psem mordercą i chce rozsypywac ksylitol, trutke czy coś w
Mnie zadziwia bardziej ten socjologiczny mechanizm, że są ludzie na wykopie, którzy są w stanie napisać rozprawkę o oczywistych baitach xD
@OmgLolWtf: Nie wiem, ale się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) To nie jest jakieś nowe odkrycie super mechaniki mas społecznych, ciekawe jest to, że kolejny raz setki czy nawet tysiące osób (nie wiemy jakie ma to realnie zasięgi) wpadają w tę samą pułapkę i efekt "puszczenia hamulców" - Ten efekt bawi mnie w tych akcjach najbardziej,
Jedyne co mi przychodzi na myśl, to zakaz hodowli agresywnych ras, by ograniczyć dostępność i
@BassGru: Ostatnio ze wpisu co zdobył prawie tysiak plusów, dowiedziałem się, że sam fakt posiadania psa czyni mnie umysłowo chorym debilem i zagrożeniem dla społeczeństwa xD A kolejne komentarze z kilkuset plusami klaskały uszami do tej pięknej wypowiedzi, i zachęcały do dalszego wyzywania posiadaczy psów.
Nie wiem jak tam u CB z majzą, ale twój tekst ma 5 akapitów, dokładnie tyle ile ma standardowa rozprawka. Powiedz facetce od majzy, żeby się wzięła do roboty xD