Aktywne Wpisy
lenovo99 +3
Jaka gra na początek przygody z planszówkami? Coś do 100 zł żeby było od 2 do 4 osób.
#grybezpradu #gryplanszowe
#grybezpradu #gryplanszowe

akNe +96
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Klasyczne pytanie, czy jest jeszcze jakas szansa poznac dziewczyne w dzisiejszych czasach nie bedac #chad? 179cm, 78kg, 36 lat, z frontu twarzy tak bym sobie dal 6/10, z profilu birdcel. Co probowalem:
- apki - to wiadomo jak dzisiaj (nie) dziala
- kluby - wychodzilem z kumplem, wysoki i przystojny, dziewczyny same dawaly mu sygnaly, zagadywaly, mega czarna pigula. Ja nie mialem ani jednej okazji, bardzo demotywujace
- przez znajomych - mam kilku znajomych, tez single
- codzienne zycie - teraz zaczalem podejrzewac ze faktycznie to „wyjdz do ludzi” dziala ale gdy jestes przystojny. Ja zyjac juz tyle lat nigdy nie mialem sytuacji ze dziewczyna na ulicy by sie na mnie spojrzala czy usmiechnela. Sadzilem ze to normalne a teraz mam watpliwosci po akcji w klubach. Czy serio juz posiadanie dziewczyny, zalozenie rodziny jest zarezerwowane tylko dla tych najprzystojniejszych?
PS nie celuje w zadne modelki, byle szczupla byla skoro ja jestem
#zwiazki #randkujzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: to chyba jak sobie znajdziesz mamusię z dzieckiem i pogodzisz się z byciem zdradzanym xD ja bym sie pogodził z tym i żył sam z ew. wizytami u div.
nie (pomijam kwestie jakości tej rodziny), ale jeśli faktycznie jesteś birdcel + masz 0 jakichkolwiek oznak zainteresowania, to te 6/10
Licz się jednak z tym, że to będzie ot taka relacja, dopóki będziesz działać zgodnie z planem i biologią baby.
@Derpinardus: skąd ta teza? przecież z historii ludzi którzy tam łazili to taki tinder tylko że w realu.
@mirko_anonim: ale ale nie przesadzasz z tymi wymaganiami? królewicz jeden, 36 lat, słabe doświadczenia relacyjne, "birdcel" jak sam o sobie piszesz i w roku pańskim 2025 byś chciał SZCZUPŁĄ LASKĘ?
może jeszcze młodą, bez dziecka i bez zaburzeń psychicznych po poprzednich X situationship??
naprawdę odklejka niesamowita, skandal i roszczeniowość aż bije z tego postu!!
źródło: fat-woman-working-her-desk-footage-144649263_iconl
PobierzA drugi powód to logika, bo przeciętna kobita ma dużo większą pulę dużo lepszych typów do zabawy na apkach i w klubach z turystami, więc nie miałaby po
@Krzych1921: z komisu z rozwódkami, bo na pewno nie z apek.
@totem_lesnych_ludzi ale co, cofnieta szczeka i garbaty nos to juz wyrok? Nie interesuje mnie bycie bankomatem
@Hrjk a moze nie masz zadnych wymagan lub jednak jestes przystojny? Nie wiem ale ja tam kiedys mialem jakies spotkania i moglem wejsc w zwiazek
Ale z grubszymi.
@czescmampytanie ale o jakich oznakach mowisz? Bo ciezko mi uwierzyc ze o jakis w miejscach publicznych. Birdcel to
Jeżeli masz 36 lat i nie spotkałeś dotąd kobiety, która szczerze by cię pożądała, to zostaje tylko realistyczna ocena swoich możliwości i ew. intensywny looksmaxing.
W przeciwnym razie możesz liczyć na "koleżeńską" relację z praktyczną/doświadczoną życiowo kobietą, która będzie z niej czerpać alternatywne korzyści poza fizycznością. Taka prawda.
@mirko_anonim: tutaj masz temat trochę bardziej wyjaśniony https://incels.wiki/w/Indicator_of_interest
zalezy jak mocny jest odchył od normy, ale ogólnie tak.