Aktywne Wpisy
czarrny +5
Czy Waszym zdaniem opłaca się brać AC do auta o wartości 26k? Auto będzie użytkowane w dużym mieście.
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
Koszt AC 1488zł.
#motoryzacja #finanse #kiciochpyta
źródło: temp_file1182500063809495684
Pobierz
dos_badass +191
źródło: 20251130_113723
Pobierz

W piątek wracałem z pracy i zagadał mnie facet z wąsem. Czy mam poratować wiertarką. Mówię, nie ma problemu pożyczę Panu, ale daj mi Pan pół godziny. Ogarnę się, pogadam z rodzinom, zjem coś i poszukam wiertarkę. Dobra dobra, super przyjdę - rzekł. Mija równo 30 minut jak w zegarku i pan sąsiad z reklamówką dzwoni. Dobra to chodźmy do garażu.
Podaję mu te wiertarkę a ten do mnie. Panie ja mam wiertarkę, ale k---a mam tak ich wszystkich dość, napiję się Pan ze mną wódki? Piątek to mówię czemu nie. Pierwszy raz n-------m się w garażu, że ledwo stałem. Staje się Januszem?
#heheszki #mirkowyzwanie
@AnalnyNiszczyciel: Idealnie. Będzie cicho, spokojnie, kolorowo od jesiennych liści. Odpoczniecie sobie. Zazdroszczę.
@AnalnyNiszczyciel: z rodziną
A historia zacna :)
No i te rozmowy o życiu XDDD
@DEMONzSZAFY: bo tak należy robić. ja się wprowadziłem w bloku w czasach covid i c--j, znamy się z widzenia, ale z nikim nie miałem jakeijś relacji bliższej.
Fakt, że blok a domek to co innego, ale wlaśnie żałowałem, że nie było okazji do takich zapoznań na
@AnalnyNiszczyciel: rozchodzić, obserwować .....
@AnalnyNiszczyciel: poszukam (kogo?, czego?) wiertarki