@maxiek jakość cierpi bo jest ich za dużo. Nie da się prowadzić zajęć klinicznych w grupach po 10 osób i więcej. Przyjmowane są na lekarski osoby, które miały 50% z biologii, to jest dramat
@goparys: jakość cierpi bo jest ich mało. Później usługi mogą świadczyć najniższej możliwej jakości, gdzie przy normalnej konkurencji by to nie przeszło. Nie muszą się doszkalać, jadą na wiedzy z przed 30 lat, bo i tak nikt z nimi porządku nie zrobi. Mogą szkodzić pacjentowi a i tak są nietykalni. Osoby z 50% z biologii? I bardzo dobrze, ja nisko wykwalifikowanych pracowników przy taśmie (omyłkowo zwanych lekarzami w POZ) nie
@Long-Position-Investor: a lekarze się nie wywyższają i nie poniżają? Wejdź na forum gdzie są lekarze to zrozumiesz że piszesz głupoty. Ba! Ja znam lekarzy którzy pacjentów wyzywają i poniżają.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: ccc06042-ff09-43f7-b38c-e19dbfb200d7
PobierzOsoby z 50% z biologii? I bardzo dobrze, ja nisko wykwalifikowanych pracowników przy taśmie (omyłkowo zwanych lekarzami w POZ) nie