Wpis z mikrobloga

No i to jest suplementacja a nie jakieś sterydy tfu. Pierwsze poważne podejście do cerebrolizyny. Kuracja będzie trwać w sumie 30 dni czyli codziennie 5 ml w kaptury (jak najbliżej mózgu). Jak ktoś jest zainteresowany to mogę dać znać za 30 dni o wpływie tego środka na sprawność umysłu, humor, sen, siłę układu nerwowego i o innych efektach jakie zauważe. Mam nadzieję że nie wyląduje w psychiatryku albo na oddziale onkologicznym ( ͡º ͜ʖ͡º)

#mikrokoksy #nootropy #zdrowie
Pan_Szeryf - No i to jest suplementacja a nie jakieś sterydy tfu. Pierwsze poważne po...

źródło: temp_file4799439566688598779

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Pan_Slon: Dużo jest materiałów w necie, ten w sumie dobrze "podsumowuje" cerebrolizynę.

Jak pytasz o Nivalin (galantamina) to jest to takie AlphaGPC++, stosowałem już wcześniej i dobrze odczuwalne jest poprawienie skurczu mięśni, na tyle dobrze że czasami dostawałem skurczu żuchwy przy jedzeniu twardszych pokarmów (nie polecam).
PanSzeryf - @PanSlon: Dużo jest materiałów w necie, ten w sumie dobrze "podsumowuje" ...
  • Odpowiedz
  • 1
@Pan_Slon: Zauważyłem że po regularnych ciężkich treningach dosłownie staję się trochę głupszy. Przy deloadach sprawność umysłu wraca do poziomu bazowego więc chcę sprawdzić czy cerebrolizyna pomoże zachować sprawność umysłu nie rezygnując z katowania się na siłowni + chcę sprawdzić wpływ na regenerację układu nerwowego - czy pozwoli mi dźwigać ciężko częściej.
  • Odpowiedz
  • 6
@Pan_Slon: No i testowałem już tyle środków nootrpowych (suplementy, racetamy, peptydy, leki (np. modafinil), narkołyki (np. mikrodawkowanie psychodelików, phenibuty)) ale o żadnym nie powiedziałbym że jest "life-changing". Cerebrolizyna jest zawsze umieszczana wysoko a dotychczas nie robiłem z nią dłuższego cyklu niż 5 dni po 5 ml.
PanSzeryf - @PanSlon: No i testowałem już tyle środków nootrpowych (suplementy, racet...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@Saprofit: No fajnie by było jakby pomogło w trensomni. Nie mam dosłownie żadnych innych uboków od trenu niż to że przebudzam się z 2 - 3 razy w nocy (choć zasypiam natychmiastowo). Tak to ani nie robię się agresywny, ani nie pocę się mocniej, ani nie zmieniam orientacji, ani nie robię się psychopatą, ani nie staję się bykiem rozpłodowym. Ale to przebudzanie jest na tyle obciążające że nie mogę korzystać
  • Odpowiedz
  • 0
@Jakis_Leszek zaczynam od jutra, tak jak się edukowałem o tym środku to na co dzień możesz mieć nawet większy brainfog ale tak działa podobno neurogeneza, z czasem powinno być coraz lepiej
  • Odpowiedz