jak poznac osobe głupia: dasz jej przyklad statystczny pokazujacy pewna zaleznosc, ona go dorzuci bo wg niej swiat jest inny.
@JanTadeusz: Bo kobiety w większości to egocentryczki które nie mogą się pogodzić z tym że można je sklasyfikować i uśrednić. W ich mniemaniu każda jest wyjątkowa i unikalna (nawet jeśli się zachowuje jak przeciętna przedstawicielka swojej płci) i nawet sama próba standaryzacji jest atakiem na ich płeć.
@Umeraczyk przy okazji trzeba pamiętać o chłopskiej legendzie na temat pasów bezpieczeństwa: był kiedyś taki typ co wyrżnął w drzewo, nie maila zapiętych pasów i wyleciał przez przednią szybę i to mu życie uratowało bo samochód się spalił ( ͡º͜ʖ͡º)
@Umeraczyk "mnie z nas nie umarł"... bo Ci którzy umarli już z wami nie ma. Z drugiej strony ten traci brak minimum logiki sugeruje, że może jednak wyrżnęła głową
@Umeraczyk: pamiętam czasy jak sam jeździłem z rodzicami, nad polskie morze Maluchem, 8-10 godzin z tyłu, bez pasów, bez klimy, bez zagłówków, nawet bez otwieranego bocznego okna, bez radia (bo głośno jak cholera), z wielkim bagażnikiem na dachu. Nie wiem, czy można było bardziej upodlić człowieka "motoryzacyjnie" ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ligniperdus ochraniacze to dzieci raczej, bo nieładne, no obciach niby, i tak cud że te dzieci na rolkach daja radę jeździć :) widzialam ostarnio 2 maluchów na hulajnogach dla dzieci, takich co 2 kolka maja z przodu i mialy pełne kaski, takie jak na motor, można myśleć przesada, ale taki kask szyję amortyzuje, i uważam że to był całkiem dobry przykład dla innych rodziców
źródło: 566269277_1394736275782381_5098831771053914633_n
Pobierz@JanTadeusz: Bo kobiety w większości to egocentryczki które nie mogą się pogodzić z tym że można je sklasyfikować i uśrednić. W ich mniemaniu każda jest wyjątkowa i unikalna (nawet jeśli się zachowuje jak przeciętna przedstawicielka swojej płci) i nawet sama próba standaryzacji jest atakiem na ich płeć.
Nie wiem, czy można było bardziej upodlić człowieka "motoryzacyjnie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora