Wpis z mikrobloga

@model_trzy_zmianowy: konsultingu strategicznym niż typowym IT XD ale bełkot i jeszcze ta "sportowa randka" xDDD Przedszkole dla dorosłych, ciekawe co takie julki będą robić jak pajety okażą się tańsi oraz wystarczająco dobrzy niż robak z warszawy
  • Odpowiedz
a jak tam Wasze wiosenne stylizacje do biura? xDDDDDD

@pakman1337: Bardzo dobrze. Niestety jestem trochę biedny i muszę nosić worki po ziemniakach, a właściwie te takie siatki po ziemniakach. Ludzie trochę dziwnie patrzą, ale przynajmniej nie jest gorąco jak słońce świeci. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
Chętnie bym obejrzał wasze filmiki z takiego dnia pracy,

@PinezkaSwiata: zakładam spodnie, albo i nie, pije kawe, klikam kąkuter, pieniadze same przychodzą. Dzieki za przyjscie na moj TED talk
  • Odpowiedz
@model_trzy_zmianowy imagine przezywanie randomowych filmików randomowej baby xD wy to przegrywy taki odpowiednik starej baby co się w-----a na newsy z życie na gorąco, tylko w sumie jeszcze gorzej, bo tam to przynajmniej mowa o celebrytach, a nie losowych dupach z tiktoka xD ale jakby ktoś pytał to ten, to kobiety nie mają hobby xD
  • Odpowiedz
@model_trzy_zmianowy: Ja czegoś nie kumam. Jak można jednocześnie prowadzić swój kanał i mówić TAK K---A NIEWYRAŹNIE? Przecież babka ani trochę nie dostosowała się pod wymogi nagrywania do widzów. Pieprzy coś tam pod nosem jakby gadała sama do siebie. Poza tym kisne z tego, że ludzie chodząc do pracy robią sobie jakieś "stylizacje na dziś" xD Jeszcze to "uwielbiam pracę z ludźmi" - ja jej nie lubię :)
Ona prezentuje się
  • Odpowiedz