Aktywne Wpisy

Guybrush +237
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +45
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 566269277_1394736275782381_5098831771053914633_n
Pobierz"Panie, kiedyś to ja robił bez tych uprzęży i papierów i nic nie było"
"W 1995 nasza firma miała 78 poważnych wypadków w tym 2 śmiertelne, w tym roku mamy 4"
"A mie to nie potrzebne, kiedyś to było, kwwiiiiii"
Dokładnie taką rozmowę miałem wczoraj.
1. było mniej samochodów, a więcej wypadków i ofiar śmiertelnych
2. fotelik to nie jest kapsuła nieśmiertelności, pomaga ale cudów czynić nie potrafi (podobnie jak zwykłe pasy - ratują, ale często nie ma już co ratować)
3. dzisiejszy płatek śniegu "jak można jechać 20km/h ponad limit!"
źródło: webpc-passthru
PobierzStandardowo, największy problem z poprawnym stosowaniem fotelików ma patologia (ignorancja) oraz ludzie, którzy mają trochę kasy (ignorancja + tryb Boga "mam dobre auto/co może się stać").
Nie moja sprawa, ale raz zwróciłem uwagę "znajomej" matce, że te pasy to trochę mocniej warto dopiąć (dziecko niespelna rok w luźnych pasach). Chyba niewiele sobie z tego zrobiła, bo jej dziecko nie mające nawet 2 lat jeździ
XD ciężko się kłócić z takimi argumentami
@Kolarzino: podobnie jest z ochraniaczami na łokcie/kolana i kaskami na rolkach/rowerku, niektórzy myślą że wtedy dziecko jest już nieśmiertelne
Niestety u płci pięknej jest to bardzo powszechne. Aż mnie bolało jak Korwin poszedł kiedyś chyba do Polsatu tłumaczyć się ze słów że kobiety są przeciętnie słabsze, niższe i mniej inteligentne więc zarabiają mniej.
I baby z widowni były oburzone że one takie nie są i jak grochem o
@jamajskikanion: w koncu umarli jej nie odpowiedza xD
@Umeraczyk:
Biorąc pod uwagę temat, to powinieneś zmienić nicka na "Umieraczyk". ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli odebrałeś to jako jakąkolwiek złośliwość, to nie było to moim zamiarem - po prostu głupawy żart, bez podtekstów