@Nighthuntero: kiedy cały dzień bronisz swojego psiecka na wykopie, aż tu nagle pojawia się nowy filmik, jak kajtek goni brajanka wracającego ze szkoły
@WielkiNos jak zwykle, raz piszą, że kwestia wychowania, a innym razem jednak zasłaniają się instynktami. XD A w ogóle to jesteś istotą rozumną i powinieneś rozumieć mowę ciała psa.
@WielkiNos tych osklejeñcóe bez instynktu samozachowawczego się nie da czytać.
Może i pieski chciały się pobawić, ale tamten może chłop ma paranoję na widok psa bo kilka lat temu padł ofiarą pogryzienia. Może to zlękniony przegryw z wykopu. Nie ważne. Kundle powinny być ja smyczy, a jeśli są na posesji to powinna być ona odgrodzona i zabezpieczona, aby nie biegaly luzem po ulicy.
@Nighthuntero Seba z auta prawdziwy chad wyskoczył na ratunek. Aż żałuję że psy uciekły i nie dane było mi zobaczyć jak latają w powietrzu kopane ( ͡º͜ʖ͡º)
Psy się na niego rzuciły, nie widział że na wykopie piszą, że tylko debile się boją psów
https://kryminalne.o2.pl/informacje/trzy-psy-rzucily-sie-na-chlopca-nagranie-z-bogatyni-7213527428656064a
#psy #psiarze #afera #bekazpodludzi #patologiazmiasta #polska
źródło: 1000024829
Pobierzźródło: temp_file440872877863313946
PobierzMoże i pieski chciały się pobawić, ale tamten może chłop ma paranoję na widok psa bo kilka lat temu padł ofiarą pogryzienia. Może to zlękniony przegryw z wykopu.
Nie ważne. Kundle powinny być ja smyczy, a jeśli są na posesji to powinna być ona odgrodzona i zabezpieczona, aby nie biegaly luzem po ulicy.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file414559268764778839
PobierzCelem uśpienia, prawda? PRAWDA?!