Aktywne Wpisy
nowszyja +51
Czaicie, że w 2025 roku Polacy tłumnie wykańczają mieszkania panelami winylowymi, czyli gumolitem? Plastikowe g---o, symbol biedy lat 90-tych wrócił do mieszkań jako boazeria milenialsów xDDDDD
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
#polskiedomy #polakicebulaki #architektura #mieszkaniedeweloperskie
źródło: images
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz wyobraźmy sobie alternatywna rzeczywistość gdzie role się odwracają i na tinderze faceci stanowią 20 procent użytkowników. Nadal uważacie ze wtedy zwykła przeciętna Julka miała by tam duże powodzenie?
Problemem nie są kobiety czy wojny płci jak daliście sobie wmówić, a jedynie stare jak świat prawo popytu i podaży.
#tinder
https://geekweek.interia.pl/lifestyle/news-nie-uwierzysz-gdzie-polacy-szukaja-milosci-raj-dla-singli,nId,20948333
Opowiadasz bajki pod tezę, ale wcale mnie to nie dziwi. Prawda na grafice.
źródło: temp_file7330006228596190142
Pobierz@I-like-flying-high: gratulacje odkrycia teraz możesz iść na harvard a potem zmieniać świat
@I-like-flying-high: już ci mówię jak by było. Lajkowałyby nadal topkę najładniejszych z tych 20% i miałyby mniej par ale nadal dużo czyli powiedzmy że zamiast 2000 tylko 500. W efekcie chady mieliby jeszcze łatwiej umówić się na darmowe bzykanie. Dla całej reszty normików i przegrywów nic by to nie zmieniło.
@De_Fault: ciekawe jak by miały nadal tyle par przy takich proporcjach użytkowników.
Mój problem z Tinderem wynika tylko i wyłącznie z tego, że państwo zapewnia miękką poduszkę kobietom zamiast traktować je, w takich sytuacjach, równie bezdusznie co mężczyzn. "Byłeś gł**i? No to twoj problem XD", Gdyby było równe podejście do prawa, to reszta mnie źrebi.
Komentarz usunięty przez moderatora