Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +22
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
schabowy01 +36
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz

#remont #remontujzwykopem #dzepettoparkietto #budujzwykopem
źródło: temp_file1321279186332275641
PobierzMimo wszystko jednak to że jest przyklejona i przyjemna w dotyku jest spoko. Trzeba mieć tylko w dupie jak wygląda. Po kilku latach najtańsze panele w pomieszczeniu gdzie miałem tor wyścigowy:) wyglądały jak nowe.
Deska natomiast wszystko dokumentuje;)
Nie skrzypią jesli sie nie odkleja;)
Nie popadający też w skrajności bo dojdziemy do wniosku że najlepiej jeść tanie parówki bo na końcu i tak gowno z tego :)
@dziacha: sek w tym, że stać, bo można to samo wyprodukować znacznie taniej bez tej otoczki jak dla audiofila. Drewno nie jest takie drogie, a to jest nie deska tylko panel z okleiną drewnianą. Tu cenę robi gigantyczna marzą, a chłopaki że stolarni ogarna to za 1/3 ceny i
@Lowca90: to ile trzeba w tym kraju zapłacić za podłogę żeby czuć się jak klasa średnia? 49 to mało?