Aktywne Wpisy

Melkovva_ +640
źródło: temp_file7775354265503509487
PobierzOstatnio byłem na randce z #tinder z dziewczyną 30 lat, która pracuje w wojsku. Jak mi zaczęła opowiadać jakie ma benefity, za co nie musi płacić, za jaką kwotę dostała od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkę idzie itp. to mi się odechciało ją poznawać i następnego dnia jej napisałem, że nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje były za udział w wojnie czy coś podobnie niebezpiecznego, ale ona za

Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota to zagrożenie dla bezpieczeństwa i wyzwanie przy utrzymaniu sprawności technicznej aut.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #samochody #motoryzacja
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz@Ukiss: Zagrożenie co najwyżej dla konglomeratów które zrobiły już swoje przykładowe współczesne Audi 80 a potem się plują że klientela ucieka i tu masz panie kup nówkę sztukę za 250k bo jesteś pan zagrożeniem! Czemu po prostu nie jesteście bogaci! O... i kilkuletniego smartfona nawet masz! Jak śmieeeeeesz mówić że ci wystarcza na
Start/stop
Zczytywanie prędkości ze znaków jak źle odczyta to pika mimo że jedziesz przepisowo
Część ma subkrybcje na wbudowane komponenty
Nie pojedzie więcej niż 180km/h
Zatem po co miałbym takie kupić ?
@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: Tymczasem rzeczywistość:
źródło: 1000022063
Pobierz@Janusz_herbu_sKoryBut_Wisnioweczka: Dokładnie, jeżdżę pełnoletnim samochodem bo elektryki są be.
Że też tyle plusów dostałeś. Pewnie od wykopków, którzy nie kupują mieszkań po 70m2 bo wolą bardziej przytulne 28m2
@Ukiss @troglodyta_erudyta musiałbym nieźle ocipieć, żeby zrezygnować z
@niebadzogrem: Z ciekawości, a po co masz kupować coś szybszego?