Wpis z mikrobloga

#tinder usunąłem tinder bo po 4 miesiącach miałem 7 lajków , 9 par , od 2 miesięcy nic nie przychodziło i z żadną nie dało się nawiązać kontaktu, nawet dziewczyna obiektywnie niesktrakcyjna i na wózku mi nie odpisywała . Zaznaczam że z apek do oceny twarzy i wśród opinii ludzi jestem z ryja 7/10 . Śmieszy mnie że dziewczyny dalej myślą że wystarczy pobrać apkę randkowe XDD, przecież to takie proste
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@okoski_: chlopie nie baituje, po co bym miał, sam długi czas po takim odzewie myślałem że jestem 4/10 dopiero po zapytaniu się kilkoro ludzi którzy mówili 7 czasem 6,5 zacząłem inaczej patrzeć na siebie, bo przez portale miałem wypaczony obraz samego siebie jako brzydala
  • Odpowiedz
@Alvarez17: tinder to g---o nastawione na wyciąganie hajsu i już nawet się z tym nie kryją. Garstka profili giga chadów ma eldorado a reszta musi płacić. Nawet w azji miałem posuchę w tym roku i przez miesiąc nie umówiłem się z żadną gdzie jeszcze rok temu na tych samych zdjęciach i opisie miałem w tydzień kilka lasek umówione.
  • Odpowiedz
Zaznaczam że z apek do oceny twarzy i wśród opinii ludzi jestem z ryja 7/10

@Alvarez17: xDD jak można w ogóle myśleć o takich rzeczach, a już nie mówiąc o braniu takiego czegoś na poważnie
ile ludzi tyle gustów, ile dni tyle nastrojów, a chłop się umieszcza na jakiejś wyimaginowanej skali (którą każdy rozumie na swój sposób xd) i uzależnia od tego własną samoocenę i samopoczucie

idź na badoo zamiast
  • Odpowiedz
silne poczucie wartości

@Alvarez17: na tym polega myk, że poczucie własnej wartości jest zależne od nas, a nie od innych ;p ludzie mogą zmieniać zdanie z dowolnych powodów co 5s i czy to zmienia kim jesteś? nie ¯\(ツ)/¯

poczucie bycia
  • Odpowiedz