Wpis z mikrobloga

#tinder usunąłem tinder bo po 4 miesiącach miałem 7 lajków , 9 par , od 2 miesięcy nic nie przychodziło i z żadną nie dało się nawiązać kontaktu, nawet dziewczyna obiektywnie niesktrakcyjna i na wózku mi nie odpisywała . Zaznaczam że z apek do oceny twarzy i wśród opinii ludzi jestem z ryja 7/10 . Śmieszy mnie że dziewczyny dalej myślą że wystarczy pobrać apkę randkowe XDD, przecież to takie proste
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alvarez17:

masz rację , ale jak mieć np silne poczucie wartości i poczucie bycia atrakcyjnym jak się nikomu nie podobasz

W dużym uproszczeniu to się czymś w życiu zająć. Teraz taka rzeczywistość, że niskie, grube laski chcą mieć wysokich i przystojnych gości, te wysokie jeszcze wyższych (to tak dla przykładu odklejenia - są różne jego warianty). Generalnie media społecznościowe i także aplikacje randkowe zaburzyły ocenę ludziom. Jak spojrzysz z boku
  • Odpowiedz
chłop się umieszcza na jakiejś wyimaginowanej skali (którą każdy rozumie na swój sposób xd) i uzależnia od tego własną samoocenę i samopoczucie

@Lefty: gdyby tak było, mężczyźni i kobiety nie celowaliby w konkretne jednostki, więc not. Żeby nie było, nie neguję tego kompletnie, ale nie jest tak jak mówisz.
  • Odpowiedz
@Alvarez17: Skoro w mieście Wojewódzkim od 2 mięsiecy nie masz lików i par, to chyba nie jesteś 7/10. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A jakie to miasto Wojewódzkie? Top5 czy jakieś umieralnie typu Kielce/Olsztyn?
  • Odpowiedz
mężczyźni i kobiety nie celowaliby w konkretne jednostki, więc not.

@PowiatowyBanan: możesz to rozwinąć? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że chodzi Ci o to, że ktoś dla kogoś jest daną liczbą na subiektywnej skali tylko dlatego, że dla innych też jest tą liczbą?xd
  • Odpowiedz
możesz to rozwinąć? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że chodzi Ci o to, że ktoś dla kogoś jest daną liczbą na subiektywnej skali tylko dlatego, że dla innych też jest tą liczbą?xd

@Lefty: gdyby było tak, jak mówisz -> "chłop się umieszcza na jakiejś wyimaginowanej skali (którą każdy rozumie na swój sposób xd) i uzależnia od tego własną samoocenę i samopoczucie", to ludzie nie uderzaliby do konkretnych aktorek i
  • Odpowiedz
@Alvarez17: przykro mi, ale raczej nie jesteś 7/10 z takimi wynikami albo zdjęcia, które dałeś są po prostu słabe. Jak chcesz to podeślij na pw to coś podpowiem tak szczerze. Ja bym sobie dał takie 6.5/10 i miałem po tygodniu koło 40 par z takimi laskami 6-8/10 i z 50-60 lajków na goldzie. Na pocieszenie powiem, że pierwszy raz, jak założyłem to może miałem z 3 lajki, ale jednak looksmaxxing
  • Odpowiedz