Aktywne Wpisy

Wygryw_z_wyboru +58
Po ponad 3 latach oczekiwania dostałem w końcu telefon z Kruka. Zdziwiłem się bo chodziło o model który zamówiłem niedawno (kwiecień 2025), Oyster Perpetual 36. Podobno to była druga sztuka w tym rozmiarze którą otrzymał salon przez te 11 miesięcy. W rozmiarze 41 nie dostali do tej pory ani jednego.
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
Czekam jeszcze na DJ 36 (listopad 2023) i GMT GRNR (kwiecień 2024).
Myślałem już że trafiłem do nich na czarna listę bo 3 lata
źródło: 1000202769
Pobierz
pyra1990 +6
#wykopefekt
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
Jak pozbyć się samochodu ze swojego miejsca parkingowego ?? Żaden sąsiad się nie przyznaje, a kartki za wycieraczką nic nie dają. Rence opadują...Macie Mirki możliwość ustalenia danych właściciela??
źródło: 1000022005
Pobierz

Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Możesz przybliżyć jak odkryliście, Jak to się zaczęło?
@n1craM: rak jelita grubego jest dlatego tak niebezpieczny, bo nie daje żadnych typowych objawów we wczesnych stadiach. Wszelkie objawy, które można by mu przypisać, można też przypisać wielu innym schorzeniom, poza tym, u różnych osób objawy mogą być różne, a może też żadnych nie być. Gdy zaczynasz już zauważać objawy, to już jest późne stadium i choroba śmiertelna.
@kaszaamanna: Niestety wyleczenie jest nierealne, medycyna da Wam czas (nawet lata) i opiekę (brak bólu/ funkcjonowanie), życzę ogromnej siły i możliwie wszystkiego co najlepsze.
@kaszaamanna: moja ciocia pożyła dwa lata od takiej diagnozy
@kaszaamanna: chwila, 3 miesiące po pierwszym ognisku, czy te "hemoroidy" to był już przerzut?
Nie mniej trzymaj się i dziękuje - zachęciłes mnie na kontrolne badanie na które wybieralem się od dwoch lat
Mogę ci doradzić abyś nagrywał dużo filmów, koniecznie z dialogami.
Depresja przyśpiesza rozwój raka.
Warto eksperymentować z dietą i suplementami (moim zdaniem węglowodany karmią raka).
Myślę, że pomaga post (nie ekstremalny ale np. 24h).