Aktywne Wpisy

Medokin99 +619
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +508

Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Możesz przybliżyć jak odkryliście, Jak to się zaczęło?
@n1craM: rak jelita grubego jest dlatego tak niebezpieczny, bo nie daje żadnych typowych objawów we wczesnych stadiach. Wszelkie objawy, które można by mu przypisać, można też przypisać wielu innym schorzeniom, poza tym, u różnych osób objawy mogą być różne, a może też żadnych nie być. Gdy zaczynasz już zauważać objawy, to już jest późne stadium i choroba śmiertelna.
@kaszaamanna: Niestety wyleczenie jest nierealne, medycyna da Wam czas (nawet lata) i opiekę (brak bólu/ funkcjonowanie), życzę ogromnej siły i możliwie wszystkiego co najlepsze.
@kaszaamanna: moja ciocia pożyła dwa lata od takiej diagnozy
@kaszaamanna: chwila, 3 miesiące po pierwszym ognisku, czy te "hemoroidy" to był już przerzut?
Nie mniej trzymaj się i dziękuje - zachęciłes mnie na kontrolne badanie na które wybieralem się od dwoch lat
Mogę ci doradzić abyś nagrywał dużo filmów, koniecznie z dialogami.
Depresja przyśpiesza rozwój raka.
Warto eksperymentować z dietą i suplementami (moim zdaniem węglowodany karmią raka).
Myślę, że pomaga post (nie ekstremalny ale np. 24h).