Wpis z mikrobloga

Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ma ten moment chemia ale myślę ze trzeba poczekać na wyniki konsolium onkologicznego za 2-3 tyg.

@kaszaamanna: trzymam kciuki ( ͡° ʖ̯ ͡°) jak tylko będzie opcja ciśnijcie na resekcję.
  • Odpowiedz
@kaszaamanna: Jeżeli Cie to pocieszy, moja żona w wieku 35 lst - rak jajnika z przerzutami, w domu 3 małych dzieci. Był koniec 2013 roku. Miała 2 wznowy ale żyje do dzisiaj i ma się w dobrym zdrowiu, dzieci zdążyły dorosnąć. Głowa do góry, medycyna poszła sporo do przodu.
  • Odpowiedz
@kaszaamanna: nie będę się modlił bo jestem niewierzący i te czary nic nie dadzą, ale cholernie mocno trzymam kciuki, aby ślepy los was oszczędził i fachowi lekarze przy pomocy nauki poradzili sobie z tymi nowotworami u twojej żony! Trzymajcie się tam!
  • Odpowiedz
  • 8
@n1craM raczej nie , tylko zaparcia poważne ale tak jak pisałem - diagnozowali jako hemoroidy. Pozostałe objawy to spadek wagi ciała plus napływu ciepła ale każdy lekarza mówił ze to po ciąży..
  • Odpowiedz
@kaszaamanna: niestety ciąża to ogromny wysiłek dla organizmu, osłabienie i często właśnie jakieś raczkujące lub ciche nowotwory ujawniają się podczas tego okresu. U mojej koleżanki rak trzustki 4 miesiące po porodzie - niestety nie żyje:(
Wierzę, że u Was będzie dobrze, przytulam i ciepło myślę
  • Odpowiedz