Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +62
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +835

Czy są tu osoby z #londyn zainteresowane udziałem w testach głosowych?
Całość trwa maks 2h i jest płatna – 120 GBP w formie karty podarunkowej Visa albo przelew PayPal w USD.
Sam brałem udział wczoraj i dziś dostałem zapłatę
Moderator poprosił mnie, żebym polecił kilka osób. Testy są w języku polskim, więc szukają native speakerów, ale trzeba znać angielski, żeby porozumieć sie z moderatorem i wykonywać polecenia. Podejrzewam, że rezydencja musi byc tez UK
Nie oferuję pracy – mogę tylko podpowiedzieć, gdzie założyć konto i jak aplikować (zero opłat).
Oprocz założenia konta , trzeba podpisać umowę NDA (o zachowaniu poufności), dopiero w momencie akceptacji pracy.
Co ja mam z tego? Dostanę ok. 25 USD za polecenie (o ile podasz moje dane, zostaniesz wybrany i pójdziesz na testy). Z tego co zrozumiałem, nie ma wielu Polaków chyba ( skoro pytał sie czy nie polece kogos), a razem potrzebuje kilkanaście osób.
Testy odbywają się teraz w Londynie, w godzinach 9–17, niedaleko stacji King’s Cross.
Będą trwać jeszcze tydzień, może dwa. Jezeli zostaniesz wybrany, dostajesz linka z rezerwacja slotu na ktory musisz sie pojawić
Jak ktoś chętny - pisz na priv, dam linka do portalu i formularza
#london #uk
źródło: image
PobierzZa caly dzien to 1K stawka
@wiewiorka_na_kolankach: Nie 2h tylko caly dzien stracony na j-----e sie w pociagach/autobusach/metrze ze smierdzacym plebsem zeby tam sie dostac. Nie dla panicza taki "zarobek"
@wiewiorka_na_kolankach: 120 funtów minus koszty biletu
Wynik podziel na (2 godziny testów + czas dojazdu tam + czas powrotu + czas wypełniania formularzy)
I dla większości mieszkańców UK wyjdzie mniej niż National minimum wage.
Z opini wykopkow mozna wnioskowac ze tu kazdy zarabia min 100k rocznie, co nie jest prawda.