Wpis z mikrobloga

debilem nie jestem

@LudzieToDebile: w psychologii jest coś takiego jak projekcja, czyli widzenie problemu w innych i zaprzeczaniu go w sobie. A tak naprawdę jest odwrotnie, człowiek widzi problemy które ma w sobie w innych by sobie ulżyć.

Z mojego życiowego doświadczenia również to zauważyłem, jeśli komuś zależało na szczerości i by nie kłamać, to często sam kłamał, tak samo było z masą innych rzeczy jak choćby mówieniem - ja
  • Odpowiedz
bo w odróżnieniu od lewicy mają swoje pieniądze?

@Ratto: ah to słynne prawackie apple, Microsoft i Google z USA xD Albo prawacka firma produkująca prawackie elektryki xddd
  • Odpowiedz
@Zakala_Wadowic: j--------e xD kolejny który stosuje projekcje (wyżej napisałem psychologiczny mechanizm) czyli sam spermisz a widzisz to w innych xD Typowy lewak hipokryta.

prawaki to tępaki.

@Zakala_Wadowic: ja jestem skrajnym prawakiem głosującym na Brauna i myślę, że by CI było głupio jakbym ci pokazał moje życie lewacki kmiocie
  • Odpowiedz
@To_The_Moon ty tam wyżej napisałeś, że ludzie są debilami bo "nie mieli grosza, byli biedni i głupi". Czego byś teraz nie pokazał, to wszyscy już i tak wiedzą, że to ty najgłośniej krzyczałeś, że nie jesteś debilem.
  • Odpowiedz