Aktywne Wpisy

Megasuper +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
CoDwa +28
Można się nie zgadzać z organizatorami, można mieć do nich żal, ale jutro nie chodzi o nich. Każdy kto się uważa za Polaka powinien jutro być w warszawie. Chodzi o to, czy jeszcze mamy w sobie coś z narodu, czy potrafimy razem stanąć obok siebie i się nie kłócić czy już całkiem daliśmy się urobić uśmiechniętej polsce. Bo jak nie wyjdziemy na ulice, to zaraz sprzedadzą nas za granty, tęczowe flagi i
źródło: 464504256_938742064955249_3657066857326622625_n.jpg
Pobierz

źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@LudzieToDebile: typowe gadanie sfrustrowanego biedaka lewaka xD
@moj_wykopowy_login: a po polsku?
@LudzieToDebile: w psychologii jest coś takiego jak projekcja, czyli widzenie problemu w innych i zaprzeczaniu go w sobie. A tak naprawdę jest odwrotnie, człowiek widzi problemy które ma w sobie w innych by sobie ulżyć.
Z mojego życiowego doświadczenia również to zauważyłem, jeśli komuś zależało na szczerości i by nie kłamać, to często sam kłamał, tak samo było z masą innych rzeczy jak choćby mówieniem - ja
Komentarz usunięty przez autora
@Ratto: ah to słynne prawackie apple, Microsoft i Google z USA xD Albo prawacka firma produkująca prawackie elektryki xddd
źródło: 1000000335
Pobierz@Zakala_Wadowic: ja jestem skrajnym prawakiem głosującym na Brauna i myślę, że by CI było głupio jakbym ci pokazał moje życie lewacki kmiocie