Aktywne Wpisy

karolina-oska +117
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

Panowie, pomocy. Małżonkowi zamarzył się zestaw narzędzi, chcę mu go sprezentować, ale znam się na tym 2/10.
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie
Przeznaczenie kompletnie amatorskie: pogrzebać przy komputerze, coś w domu naprawić czy skręcić mebel, rzadko motoryzacyjnie i raczej bez większych prac - bardziej konserwacja i drobne naprawy (motocykl i auto).
Budżet: raczej do 500 złotych. Chyba, że sztos, to do 600.
Patrzyłam na Yato i Neo, ale na Allegro narzekają, że walizki nie trzymają elementów i zniechęciła mnie

Nie napiszą o co chodzi... tylko koniecznie muszą najpierw dostać zwrotne Hello, żeby powiedzieć o co im chodzi xDD
Najlepsze, że po 5 minutach jak odpiszę "Hello" zwrotne to nie odpisują xD
Później dopiero zaczynają pisać, zdanie, po zdaniu... xD
Co z takimi ludźmi robić?
Najchętniej wysłąłbym link: www.nohello.com ale jeszcze mnie ktoś p---------i do Mari0li z HR i będzie pszypau ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#korposwiat #pracait #korpo
Komentarz usunięty przez moderatora
i tak samo ludzi co najwyraźniej piszą do ciebie i jak tylko nacisną enter to uciekają od komputera bo nawet jak im od razu napiszesz to potem czekasz niewiadomo ile na ich odpowiedź
XD znaleźliśmy pierwszego sandała co tak robi xD
@matthewonthego: tak, ja tak robie.
@Tokko: na szczescie jest akcja powrotu do biur, wiec s---------y nie będą mieć tego problemu
@matthewonthego: ja mam w statusie. i tak piszą same "hello". ale przynajmniej mam podkładkę pod to że przecież uprzedzałem
@matthewonthego: tak, w-------ą mnie. Ale ja piszę wszystko w jednym czacie (hello, how are you I o co mi chodzi) i chyba to mnie uważają za dziwnego prostaka ;)